Hei taas ystäväiset!
Nyt ei pukkaa oikein ideoita tai ehkä hitusen, mutta niitä pitää vielä kypsytellä. Taas minusta tuntuu, että joulu ja kaikki tulee taas ihan vauhdilla, enkä ole saanut mitään aikaiseksi.
Jouluvaloja olen jo haaveillut, mutta ovat vielä laatikoissaan. Voihan se olla, että viikonloppuna koristaudun. :)

Ihmiset ovatkin nyt innostuneet laittamaan monenlaisia valoja, kun päivät ovat niin pimeitä. Olen katsonut, että ajomatkallani opiskelupaikkakunnalle on ilmestynyt monen talon pihaan poroja (jouluvaloja). Yhdessä pihassa oli porolle laitettu jopa jouluseimen näköinen ruokintapaikka. Siinä se näyttää joka aamu syövän. :)

Itse en niin niistä poroista välitä, mutta kyllä nykyään on todella kauniitakin jouluvalohahmoja ja niistä saa vaikka minkälaisia ideoita.
Värivaloista en myöskään tykkää, kirkas on eniten mieleeni. Mutta, eikö olekin rikkaus, että jokaiselle on jotakin ja jokainenhan saa tykätä mistä haluaa ja mistä vaan hyvä joulumieli tulee! :)


Tykkään tällaisista ihan "tavallisista" ratkaisuista (kuvat netistä), mutta miksei jokin mukava luontoon sopiva hahmokin olisi mukava. Täytyypä alkaa katselemaan jouluvaloja sillä silmällä. :)


Millaisista jouluvaloista sinä pidät?


Kommentit

  1. Tuo havunauha oven ympärillä on kyllä täydellinen! Sellaisen hankin vielä joskus omaankin ulko-oveen jouluksi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut postaukset