Ideoita kodinhoitohuoneesta

No niin, tämä päivä on ollut eilistä parempi, kiitos avun ja lääkkeiden. Olen yrittänyt pysyä tänäänkin rauhallisena, verenpainetta nostattamatta. :)
Pesin rauhalliseen tahtiin pyykkiä ja mieleeni tuli nyt ottaa kuvia omasta pyykkihuollostani.
Minulla on ollut jos jonkinlaista pyykkikoria aiemmin, mutta olen aina ajatellut, että niinkin tylsästä hommasta kuin siivous ja pyykinpesu/silitys yms. voisi tehdä mielekkäämpää, pienillä asioilla.

Kuten jo aiemmin kerroin kodinhoitohuoneestamme, että sen suunnittelusssa lähdettiin heti alusta liikkeelle käytännöllisyydestä, mutta myös mukavuudesta.
Serafiinin "löydettyäni" olen alkanut käyttämään suurinta rottinkikoria puhtaan pyykin korina. Päällinenhän on pestävä, jos sen joskus haluaa pestä.
Kodinhoitohuoneesta löytyi se ihanuus, pyykinkuivatuskaappi!
Siis pelkkä kaappi tai oikeastaan vaan ovet. 


Sisällä piilee salaisuus...


Tadam! Pyykinkuivatuskaappi!


Kaapin ovet aukeavat laajalle erikoissaranoiden avulla.


Ylhäällä on tanko paitoja varten.


Ja alhaalla normaali teline. Tähän on ollut suunnitteilla jo vuoden verran jonkin sortin mekanismiteline, mikä tulisi seinään kiinni (lattia olisi vapaa), mutta sitä odotellessa... ;)


Sukkanipsut ovat oiva keksintö! (Edellyttäen, että ne laitetaan ennen pesua paikalleen.) Minä laitan ne yleensä siinä vaiheessa, kun työnnän pyykkejä koneeseen. Hienoin ideahan olisi laittaa ne heti koriin laitettaessa...
Minä tilasin sukkanipsut aikanaan netistä, mutta huomasin että niitä saa myös Prismasta.


Paidat/puserot kuivuvat täällä todella nopeasti (muutamassa tunnissa).


Sokerina pohjalla...Mukavia kodinhoitohetkiä Sinulle!

Ajatuksin, Anne

Kommentit

  1. Hei!
    Miten kaapin tuuletus/ilmanvaihto hoituu?

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Kaappi on ylhäältä ja alhaalta avoin ja katossa kaapin yläpuolella on vielä tuo ilmastoinnin poistoventtiili minkä kautta ilma kulkeutuu. Huoneessa ei ole koskaan "lösy" ja pyykit kuivuvat nopeasti! Suosittelen kyllä tätä ratkaisua. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit