Syksyn sisustuksia osa 1

Muistatteko, kun kerroin aikaisemmin miten olin väsynyt ja mikään ei innostanut? 
Tähän tautiin olen lääkinnyt itseäni metsän vitamiineillä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Lisäksi hain apteekista varmuudeksi monivitamiinia, olkoonkin sitten vaikka lumeeksi.

Monenlaista muutakin positiivista asiaa on ehtinyt tapahtua elämässämme ja perheessämme. Muutokset, riskinotot ja erilaiset haaveilut alkavat tuottaa tulosta.
Näyttää siltä, että tämä elämähän onkin aika laiffii! ;)

Aloitan maanantaina uudessa työpaikassa ja odotan sinne menoa todella kovasti. On kiva aloittaa uusien ihmisten parissa, uusissa tiloissa ja aivan uusien haasteiden kanssa. Vielä on kaksi päivää tässä työssä ja toki omanlaista haikeutta lähtö aiheuttaa, mutta uudet haasteet ovat tervetulleita ja niitähän olen kaivannut!

Koska, olen nyt pursunnut iloa ja energiaa sehän näkyy myös täällä kotona.
Kotimme on löytänyt taas harmoniset värisävyt ja valkeus kukkii joka huoneessa.Makuuhuonetta uudistin laittamalla matalien tuolien tilalle korkeat jakkarat, mitkä peitin pitsiverhoilla. Sängyn ja tyynynpäälliset Jotexilta.


Käytöstä pois ollut rottinkinen pyykkikori pääsi somistamaan nurkkaa ja sai päällensä peilin ja uuden kukan. Vanha ikkuna seilasi huoneesta toiseen ja päätyi takaisin paikalleen. Kaksi vanhaa valokuvaa odottelee muita kaltaisiaan...Thaimaan matkalta kulkeutuneet esineet elävät kanssamme, siirtyen välillä huoneesta toiseen. Täytetty krokotiili täytyy suojata hyvin, etteivät sen osat katkeile. Ikkunan takana se säilyy, mutta näkyy kuitenkin upeasti.Minkälaisia syysinnostuksia sinä olet keksinyt?

Kommentit

 1. Kivalta näyttää! Ihanat valaisimet teillä makkarissa. Mii laik. En oo mitään syysinnostuksia keksinyt, oon ollut flunssassa ja vaikka tauti alkaa oleen jo ohi, ei vaan oo nyt oikein innostus päässyt valloilleen. Kaipa se tästä, insipraatitoa odotellessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tähän jo kerran, mutta mihinkähän häipyi...
   Kiitos, valaisimet ovat Kärkkäiseltä. Samanlaisia näkyy löytyvän myös Jotexilta. Ovat kyllä kauniit ja näyttävät.

   Poista
 2. Onnea uuteen työhön, olet rohkea. Itse olen nössö enkä uskalla vaihtaa edes työpaikkaa, tasaisin tylsä elämä on minun juttuni. Eipä sillä mutta työpaikkani onkin maailman paras eli ei siltä pois kantsi lähteäkään. Ihanan hauska kuva tuo missä kuvaaja näkyy peilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Olen kaivannut vaihtelua ja minähän irtisanoin itseni vakityöstä keväällä. Nyt uuden ammatin myötä olen ajatellut vähän katsella, mitä elämä tuo tullessaan. :)

   Poista
 3. Hei pitkästä aikaa!
  Kuulostaa kivalta uudet tuulet. Vaatii kyllä rohkeutta hypätä pois vanhasta ja totutusta.
  Olen viime aikoina miettinyt kans omia juttujani...kun piti tehdä päätös menenkö töihin vai jatkanko hoitovapaalla.

  Mukavaa loppu viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, isot muutokset tuovat aina päänvaivaa. Mutta, sitten kun yhtäkkiä onkin asiaan valmis- päätös on helppo ja kevyt! :) Tsemppiä sinullekin ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Onpas kaunista ja onnea uuteen työpaikkaan, niin se on että asioilla on aina tapana järjestyä :)
  Minun syysintoilut on alkaneet siten että katselen pinterestistä ideoita no joo ihan kuin niitä ei olisi omasta takaa..ja paljon jää toteuttamatta..sammalta, jäkälää, ja oksia, käpyjä on nyt metsästä haettava..ja ostettava kaksi sinkkiämpäriä..teen oven eteen jotakin syksyistä asetelmaa..Kesä lehdet on laitettu kaappiin ja olen kaivanut syksyn ja joulun lehdet esille nyt selailen niitä, sillä joulu jutut kiinnostaa myös...
  meillä palaa öljylyhdyt takapihalla siis ihana syksy ja sen tuomat kipakat viileät ilmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Pinterestin maailma on kyllä ihmeellinen. Itse olen viime aikoina hakenut sieltä visioita hiusten kasvatukseen ja erilaisiin kampauksiin. ;)

   Minäpäs en ole asetelmia hoksannutkaan katsoa... täytyypä tutustua.

   Poista
 5. Hienoa Anne, onnea uuteen työhösi! :-) Samanlaista sisustusintoilua täälläkin ollut viimeaikoina, hyvältä näyttää! :-)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen työhön! Vasta valmistuneella kannattaakin kokeilla erilaisia työpaikkoja :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit