Syksyn sisustuksia osa 4, olohuone

Hämyisiä iltakuvia...

Hrr, ulkona on jo kovastikin syksyinen sää ja sisällä on ihana istua lämpimässä kynttilänvalossa ja villasukat jalassa. Lämmin teekuppi hunajan kera on ollut suosittua monena iltana.

Tässä vähän sisustuskuvaa meidän olohuoneen puolelta.
Sohva pääsi taas takaisin ja onhan siinä ihan eri mellevä katsoa vaikka elokuvia... Hiljaiset sillat, kuten alakuvassa näkyy... Ah, niiiin romanttista! ♥ ♥ Minulla oli tänään ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa. 
Onhan se aina jännittävää, mutta mukavaa! :)
Joskus on vain ihan mukava tehdä jotain vähän erilaista, ottaa rohkeutta ja kokeilla! Suosittelen!Millaisia rohkeita tekoja sinä olet tehnyt elämässäsi?
Ihanan hämyisiä iltoja, rohkeat! 

-Anne-

Kommentit

 1. Voi miten ihanan näköistä, minäkin olen muutellut kotini värejä..ja se matto lähti kuitenkin myyntiin en halunnutkaan punaista mattoa..niin se mieli muuttuu..
  Sinula on niitä värejä joista minäkin tykkään näin syksyllä..
  Hmm rokeita tekoja nyt ei tule mieleen nyt...rohkea tekoni olisikin nyt muuttaa koko sisustuksen värimaailma ihan muuksi kuin se on nyt, kulta ja ruskea...luonnonvalkoinen olisi sellaista mitä haluaisin ja poistaisinkin kerrankin kaiken ruusuisen ja pastellien sävyt..ja toisin bling bling juttuja lisää..Juu se olisi rohkea veto ja taidankin alkaa etsiä sitä tyyliä nyt tosissaan..ei tää nyt ollut vastaus kyllä kysymykseen mutta sanon näin että otan siis riskin koska en tiedä toimiinko tää juttu meillä mutta nyt sellaista aikuismaisempaa tyyliä :)
  Joo kylmä on..tuulee niin paljon et vaikuttaa tähän netti liittymään aikas paljon lataa ja lataa..onneksi pääsin tänne sinun blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ihanan pitkästä kommentista! :)
   Eikö olekin jännää, miten joskus tulee sellaisia höyräytyksiä, että noudattaa jotain tiettyä tyylisuuntaa ja sitten taas toista. Sellainen kait se ihmismieli on ja saa ollakin. Siinähän se rikkaus piilee! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit