Elämän makuista punaista ♥

Hei Ihanuudet!

Elämä on muuttunut iloisen kirjavaksi väripilkuksi ja maistuukin melkein makoisalta mansikalta. :)
Villa Emmaan on muuttamassa uusi, pieni ihminen kesällä. ♥

Olen jäänyt töistä pois ja elämä tuntuu asettuneen omiin uomiinsa.
Olen tainnut vihdoin löytää itsestäni sen kodinhengettären, pullantuoksuisen ja elämän makuisen naisen, jota olen kaivannut kaikki nämä vuodet.

Elämä tuntuu seesteiseltä, kiireettömältä ja rakkauden täyteiseltä. Jopa oma puolisokin näyttää nykyään ihan erilaiselta. 
Nyt kun minulla on antaa aikaa itselleni ja läheisilleni, kaikki tuntuu paljon kevyemmältä ja helpommalta. Ja kuvitelkaapa armasta Calleamme! Miten hän nauttii, kun joku on päivät kotona ja pääsee sisälle ja ulos milloin haluaa. Äiteen kanssa voi ottaa myös päiväunet yhdessä.

Aikaisemmin olen ollut paljon töissä. Vaikka lomia on ollut, en ole niistä juuri nauttinut kun elämässä ei ole ollut oikein sisältöä. Vähän on ollut tunne, että sama vaikka olisi töissä kun ei ole muutakaan tekemistä. Tuntee ainakin olonsa tarpeelliseksi.

Mutta, nyt tilanne on toisin.
Minulla on välillä virtaa kuin pienessä kylässä. Ehkä se on sitä pesänrakentamista. Mutta, muistan myös levätä, makoilla ja ollakin vaan. Onneksi on tuo ihana, pieni elämä joka muistuttaa välillä hiljentymään.

Tämän odotuksen myötä elämääni on tullut myös värit. Olen alkanut tykkäämään sisustuksessa jopa inhokkiväreistäni sinisestä ja punaisesta! :)

Mutta, kyllä kunnon mustavalkoinen höystettynä ruskealla on silti vielä poikaa...

Olen ajatellut myös kirjoitella blogia nyt tiuhempaan, kun siihenkin on aikaa. 
Eilen minulla oli taas siivoakaikkimitälähtee-päivä.
Voisin kirjoittaa piiiitkän listan, mitä kaikkea ehdin päivän aikana tehdä. Jopa sellaisia pikkujuttuja, mitä en ole vielä tässä huushollissa tehnyt... mm. pesin pyykinpesukoneen ja sulatin yhden pakastimen. Mausteet saivat yhden sijasta 2 laatikkoa ja keittiö tyhjeni turhista Tuppereista edeten uusille ostajilleen.

Teen niistä oman postauksen myöhemmin.

Tämä meidän pikkuruinen tv-huone on ajelehtinut tuuliajoilla jo pitkän aikaa. Ränsistynyttä ja Callen kynsimää sohvaa on uhkailtu tämän tästä, mutta siinä se vain aina nököttää. On siinä silti omat hyvätkin puolensa. Siinä on mukava istua ja makoilla, se on musta ja kulmat voi piilottaa huovilla.


Kaapista löytyi punainen huopa yhdelle kulmalle. Selkänoja (vielä ehjä) sai ylleen valkoisen peiton.
Kokeilin kerrankin laittaa peitot rennon letkeästi, niinkuin jossain sisustusohjelmassa neuvottiin...


Samassa huoneessa toimii myös mieheni harrastushuone eli erilaisten erikoisoluiden keräily. Punaista rekvisiittaa löytyi sopivasti.


Punainen vanha pata oli myös oikein sopiva tähän tilaan.


Ja tästähän se kaikki sitten lähti!

Ostin retroverhon pari viikkoa sitten kirppikseltä. Samaisesta kankaasta kapat löytyvät nyt myös kodinhoitohuoneesta ja makuuhuoneesta.


Pieniä punaisia väripilkkuja löytyy myös etiketeistä. 
Nämä pullot itsessään ovat minusta kauniita ja koristeellisia.


Mutta, tämmöisiä kuulumisia tänne. 
Mitä sinun elämääsi kuuluu tänään?

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit