Luontoilua ja kotoilua ♥

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa..."
Tämä viikko on osoittanut jo monta ihmeellisyyttä ja jotenkin vaan tuntuu, että asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen.

Kevättä on odotettu jantussa jaloin ja nyt näyttää siltä, että Pekka P. on kanssamme samaa mieltä ja kevät koittaa tänne meillekin. Vielä on paikoitellen lumikasoja pihalla, mutta eivätköhän nekin siitä Vappua kohden kutistu pois.

Meillä onkin nyt aikaa vietetty paljon ulkona. Pihaa on raivattu, puita kaadettu, risujakin saisi vielä kerätä. Puita on pilkottu ja kasattu, terasseja kohennettu.
Kaikenlaista mukavaa ja hyödyllistä hommaa puuhasteltu.


Kummasti se omaa väsymystäkin on auttanut, kun vaan aamusta vääntää itsensä vaunulenkille kelillä kuin kelillä. Eihän sitä sokerista olla.
Ja kuulostaa siltä, että vähän joka talossa kuuluu kaikenlaista kopsetta ja moottorisahan pörinää, että keväthommat ovat innostaneet ihmiset pihalle.Eilen kävin pitkästä aikaa kirpputorilla. Ajatuksena oli etsiä terassille jotain piristystä. No, sitä ei löytynyt, mutta ihka uuden Marimekon verhon poimin talteen sekä mustan Kilta-kannun ihan pilkkahinnalla. Aivan huippulöytöjä pitkästä aikaa!

Mutta, niistäpä huomenna lisää.Pirteää tiistaita Sinulle ja nautitaan auringonsäteistä! ♥

Kommentit

 1. Meillä täällä tulee vähän väliä isoja lumihiutaleita ja on kylmä tuuli.
  Isäntä teki talvella puusavottaa, iso kasa on meillä myös kuivumassa klapeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhommat on kyllä kivoja. Täällä on taas ihan täysi talvi. :(

   Poista
 2. Mukavia nämä pihahommat kauniissa kevätsäässä :) Tänään täällä paistaa aurinko ja linnut laulaa kauniisti ja minä joudun potemaan mahatautia :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit