Löytöjä kesäterassille

Hyvää huomenta ja kaunista auringonpaistetta päivääsi! 

On ne nämä Kesäaamut ja etenkin aikaiset aamut vaan ihania. Täällä on menty kotona ihan lomamoodilla koko porukka. Eilen piti tehdä jo kunnon siivouskin ja eihän siinä lopen kauan mennytkään, kun tavarat oli taas lähes omilla paikoillaan, lattiat imuroitu ja moppia huiskautettu. 
Olipa eri mukava mieli aamulla herätä, kun ei ollut tavararöykkiöt vastassa. 

Me on syöty ja nautittu ulkoilmaravintolasta joka päivä. Välillä on tehty pikkulenkkejä maakunnassa, mutta muuten on vietetty kesäpäiviä kotosalla. 


Sisämuratit pääsivät meidän "kesämökin" pöydälle vihreyttä antamaan. Löysin Nivalasta kukkakaupan edestä alehyllykön, mistä lähti mukaan pari pientä kynttiläsomistetta mökille syksyn iltoja ajatellen. Hintaa näille jäi vaivaiset pari euroa. 


Mukaan lähti myös pari upeaa lyhtyä, mitkä olivat myös huimassa alessa. Niistä kuvia myöhemmin. Käykääpä katsomassa, sinne jäi vielä vaikka mitä. Kukkakauppa on heti siinä Häggmannin kahvilan vieressä. 


Kesällä on ihana nauttia myös kuohujuomaa. Tässä meillä oli ihan retkitunnelma ja kertsilasit. Joskus ihan kiva niinkin. Tämä oli muuten ihanan makean kuohari, jos tykkäät sellaisesta. Pisti suut makiaksi. Onneksi on vielä kesää jäljellä. Nautitaan tästä. Vaikka minulla meinaa nivelet ja kroppa tykätä enemmän viileästä, niin saan silti mielettömästi iloa ja energiaa elämääni tästä ihanasta valosta. Kipuilun kestää, kun aurinko paistaa 😎

Iloa ja valoa päivääsi! Kommentit

 1. Täällä myös viileämpiä kelejä narskuville nivelille odottaen ;)

  VastaaPoista
 2. Hurmaavaa kesätunnelmaa!
  Lempeitä heinäkuun tuulia sinne täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäpostaus!
  Tuo kuohujuoma on kuulunut omiin suosikkeihini myös!
  Leppoisia heinäkuun viimeisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taulujen kiinnitys seinään ilman reikiä

Blogiyhteistyö Teknos / puuliiteri