Pienissä häissä

Menneenä viikonloppuna saimme olla todistamassa ystäväpariskunnan vihille menoa. Kutsuun oli räntätty, että teemana olisi hääparin mieltymyksen mukaisesti 50-luvun teema.
Ja mikäs sen mukavampaa, kuin olla teeman mukaisesti pukeutuneena juhlissa.
Olisi ollut mukava ostaa ihan sellainen kunnon tyllihame, mutta valitsin  tällaisen asun kuitenkin sen monikäyttöisyyden vuoksi.

Mekko löytyi edullisesti ihan Citymarketista, kengät ja laukku kenkäkaupasta. Helmet oli jo ennestään ja vähän punaista piristeeksi...Oli muuten todella hyvä hankinta nuo Janitan kengät. Vaikka hintaa jäi, oli kengät sen väärti.


Illaksi sitten vähän rokahtavampaa. Näihin kenkiin ihastuin myös ja aijai, kun ne olivat makiat! Tosin, koko päivän korkokengillä kopistelu aiheutti sen, että jalat olivat jo valmiiksi turvoksissa, joten kävely ei ollut enää niin mieluista nämä kopostimet jalassa.


Hääpari vihittiin upeassa Tervolan uudessa kirkossa. Kirkkohan ei silmin nähden ollut mikään uusi, mutta vieressä oli vielä vanhempi kirkko...
Kirkko oli sisältä niin erikoisen ja avaran näköinen, että suosittelen ehdottomasti pistäytymään vaikka ohikulkumatkalla.


Alttarille oli laitettu syreenin ja koivunoksia. Kaunis asetelma vaatimattomuudessaan.


Ja he saivat toisensa. ♥


Hääjuhlaa siirryttiin juhlimaan juhlatalolle, jonne en enää ottanut kameraa mukaan...

Olipahan vain mukavat ja rennot häät. 
Yön päälle matkasimme vielä yöksi Oulun sykkeeseen ja Edeniin. 
Samalla tuli tehtyä pieni lomanen Hailuodon maisemiin, missä olemme käyneet armaani kanssa 20 vuotta sitten ensimmäisellä kesälomareissullamme... Muistelumatka siis sekin.

Mutta, siitä lisää ensi kerralla...


Kommentit

Suositut tekstit