Lämmin Joulutervehdys Villa Emmasta


On tullut aika mennä eteenpäin ja jättää jotain taaksekin.
On aika, jolloin jotkut asiat siirtyvät tärkeämmäksi ja mieli tekee tilaa uusille.
On aika, jolloin on hyvä kuunnella sydäntään.


Villa Emmassa-blogi jää kirjoitustauolle toistaiseksi.

Kaunis kiitos kaikille niille, jotka olette olleet mukana iloiten tai vaan taustalla hymyillen.
Jokainen teistä on ollut minulle tärkeä! ♥


Villa Emmaan saa tulla vierailemaan ja kahvittelemaan niinkuin ennenkin. Kuvaamisessa keskityn nyt toisenlaisiin asioihin ja nautin kauneudesta tässä ja nyt.
Ehkä palaan joskus blogin merkeissä. Ehkä. ♥

Nyt kaikki nämä ajatukset tuntuvat hyviltä ja olo kevyeltä.
Elämä. Tässä ja nyt.


Lämmin kiitos Sinulle, joka kuljit kanssani nämä vuodet.
Kauniita ajatuksia jouluusi ja täytä sydämesi ilolla ja valolla myös ensi vuonnakin!


Hyvää Joulua, Sinulle! ♥terveisin, Anne Villa Emmasta

Kommentit

 1. Oikein ihanaa joulua! Harmi että blogi jää tauolle.. toisaalta se varmaan helpottaakin tietyllä tavalla. Paljon iloa sinulle! Ja mehän toki jatketaan viestittelyä facen puolella :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua! Jään kaipaamaan sua ja toivottavasti tulet takaisin ♡ Asiat tärkeysjärjestykseen silti ♡

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua Anne <3
  Ymmärrän sinua kyllä, ehkäpä joskus vielä palaat tänne:)

  VastaaPoista
 4. Oi, aina nämä blogi jäähyväiset taikka hetkelliset heipat tuntuvat haikeilta. Toiseen blohäggaajaan on jotenkin ajan saatossa tutustunut ja postauksia on aina kiva lukea ja kommentoida.
  Oikein ihanaa Joulua sinulle ja toivottavasti tulet vielä tänne joskus takaisin kirjoittelemaan ♡

  VastaaPoista
 5. Ihanaa joulua ❤️ Ja iloa uuteen vuoteen ❤️ Blogiasi on ollut ilo seurata ❤️

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän Anne sinua, niin monet tahot haluaa meidän kirjoittavan blogia, mutta sitten tulee uusia juttuja ja ei se ihan helppoakaan ole kirjoitella ja keksiä juttuja..ensin teet kotona, kuvaat sen, lataat kuvat tietokoneelle, sitten alat kirjoittaa, meikäläiselle vielä tuli kirjoittamisesta rankkaa palautetta, no kun en aina laitellut pilkkuja minne ne kuuluu, niin jotakin lukijaa se ärsytti todella paljon..minusta hänen olisi pitänyt sitten häippästä vähin äänin lukulistalta ja olla lukematta. siitä seurauksena, jouduin itsekkin miettimään, minne ne pilkut ja pisteet sitten sijoittaa..kun ihan harrastus mielessä blogia kirjoittelen, kyllä se kaatoi minun blogini innostuksen, koska ei blogin päivittäminen uusille jutuille ole helppoa, se on aikaa vievää hommaa..

  Tarjolla on ylin kyllin kaikenmaailamn paikkoja joista saa paljon ideoita.

  Taukoa on hyvä pitää ja kuuluukin pitää, silloin kun ei oikeen innosta, ei jaksa, ei kiinnosta mitä vaan..niin ne pitää muutkin. Onneksi kaikki voi siirtää sivuun ja antaa olla, tulee sitten takaisin jos näyttää siltä että kiinnostaa taas. Itsekkin olen ajatellut laittaa blogini tauolle.

  Anne ihana ohje alla nuo piiraset ja mun lemppari on tuo koskenlaskija juusto, siis ihana ohje ja helppo, noi reunat voi myös pistää kiinni haarukkalla, itse olen niin tehnyt..laitoin kinkkusuikaleita ja sulatejuustoa väliin..nammmm nyt kokeilen pelkkää juustoa, rakastan juustoja.

  Annelle toivotan koko sydämmestäni oikein ihanaa joulun aikaa, oikein ihanaa uuttavuotta, toivotaan että uusi vuosi tuo paljon positiivisuutta elämään ja ikimuistoisia hetkiä, ideoita ja paljon rakkautta, sekä terveyttä..ja mehän kuulaan toisistamme vielä monta kertaa siellä toisessa paikassa..joten ei tunnu haikealta ainakaan nyt :)


  VastaaPoista
 7. Onnellista uutta vuotta :) Kaipaamaan jään :( Mutta ehkä vielä takasin tulet. Olen samaa mieltä kuin Anja tuossa ylhäällä kijoittaa. Iloa ja valoa uusiin tuuliisi. Tianna ♥

  VastaaPoista
 8. Olen eka kertaa sun blogissa, nyt on kyllä jo helmikuu ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit