Onko kesäsi täynnä työtä vai annatko aikaa myös itsellesi?


Hei Ystävät! 
Blogissa on ollut hiljaista, mutta muuten ei...
Usein olen aikonut aloittaa kirjoittamisen,mutta siihen se on jäänyt.
Kesä tuli vihdoin tänne meillekin ja kaikenlaista pientä ja isompaa on tehty. 
Akkunat on edelleen pesemättä, mutta entäs sitten... Monta muuta asiaa olen tehnyt ja tärkeimpänä niistä näen tällä hetkellä Poikasen kanssa olemisen. On ulkoiltu, kiikuttu, ihmetelty maailmaa uudesta perspektiivistä kun meillä seisotaan jo topakasti. Välillä pyllähdetään ja maisema
 on taas eri näköinen. Aika ihanaa! Eikö!


Takaterassilla on syöty ja juotu kelin mukaan. Päivitelty, mitä kaikkea pihalla pitäisi tai voisi tehdä,mutta onhan tässä aikaa. Koko elämä. 
Kun ympäriltä poistuu tärkeitä ihmisiä,joiden toivoisi olevan niissä elämän tähtihetkissä mukana,niin oppii itsekin ajattelemaan elämää vähän toiselta kantilta. 


Kaikki turha narina ja oravanpyörässä juoksu on jäänyt vähemmälle. Samoin olen alkanut miettiä entistä enemmän,kuinka paljon elämässä on niitä hyviä asioita. Ihan arkipäivänäkin. 
Aika usein kuulen joidenkin sanovan,ettei voi tehdä sitä tai tätä,kun pitää tehdä sitä ja sitä. Kesä tuntuu olevan täynnä uurastusta,menoa paikasta toiseen,aikatauluja,kiireisiä viikonloppuja...
Jotkut pitävät meitä varmaan laiskoina, kun piha valmistuu pala kerrallaan,risukasat odottavat käsittelyä ja sen semmoista.  
Olen niin ylpeä miehestäni, kun eilen sanoi että "minulla ainakin on hyvä mieli siitä,kun sain siirrettyä muutaman kiven lisää kiviaitaan. " Siinä oli hänen päivän työ pihahommissa. Sen sijaan levähdimme, olimme yhdessä perheenä, kävimme mummulassa kahvilla ja ihastelimme koiran ja pienen ihmisen välistä tuttavuutta.

Jokainen tekee elämästään juuri niin kiireisen tai rauhallisen kuin tuntee tarvetta. Toivottavasti kaikki löytävät kuitenkin tänäkin kesänä aikaa myös aina olla ja nauttia. Työ ei tekemällä lopu. ♡

Mukavia kesäpäiviä, Sinulle! ♡

Kommentit

 1. Kirjoititpa hyvästä aiheesta, itse olen miettinyt ihan samoja juttuja.
  Tämä kesä onkin kaikin puolin helpompi, ei kukkapenkkejä, eikä rikkaruohojen kitkentää, kukat on ruukuissa, paljon helpompaa.

  Joululahjaksi saatu robotti leikkaa ruohot ja aikaa jää paljon nyt kaikkeen muuhun mukavaan.
  Aattelinkin tänä kesänä ottaa aikaa itselle ja kuntoilla ja tehdä kaikkea mukavaa, nauttia kesästä, satoi tai paistoi :)

  Ihanaa kesää sulle Anne ja nautihan poikasen seurasta, aika menee niin nopsaan ja lapset kasvaa niin äkkiä <3 <3

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköistä teillä. Ihana kun vihdoin tuli kesä. Tosin meillä satelee nyt.

  VastaaPoista
 3. Nauti Elämästäsi...kaiken muun ehtii myöhemminkin..jos kerkee..

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä on ainakin ollut niin stressikevät, että pakko höllentää. Ikävää, että huomaan kiireen vasta sitten kun kroppa alkaa vastustella. Nyt mennään oman voinnin mukaan ja eipä tässä opiskelijabudjetilla mitään isompaa työlistaa pysty itselle tekemäänkään.. Pihasuunnitelmat siirtyy parilla vuodella ja onhan sitä aikaa se loppu elämä kuten sanoit :).
  Ihanaa kesää! Oispa kiva nähdä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit