Pääsiäisen jälkeisiä ajatuksia

Pääsiäinenpä se siinä tuli ja meni... ja kyllä olikin hyvä, että pyhät loppuivat. 
Olihan se mukavata ihan vaan olla öllötelläkin, nähdä ystäviä, tarjota kahveeta ja vaihdella kuulumisia puolin ja toisin. Tulipa käytyä myös navetassa, kirkkotulipalossa ja ihan vaan vaatimattomasti lenkilläkin ilta-auringossa.


Kirkkopalo on puhuttanut varmasti lähes jokaista Suomen maassa ja kyllä täytyy sanoa,että näkymä oli pysäyttävä. Tokikaan, kun se ei ollut kotikirkkoni niin asia ei liipannut ihan niin läheltä, mutta kyllä asia mietitytti ja oli mielen päällä tavanomaiseen rakennuspaloon verraten. 
Kyllä maailmantilanne on taas paljon muuttunut. Juuri kun uutisia kuuntelin, oli taas joku kone kaapattu maailmalla... :( Monenlaista turvattomuutta on ilmassa.


Omassa pienessä piirissä on kuitenkin vielä turvallista olla. Voi nauttia niistä pienistä arjen asioista ja nauraa vaikkei naurattaisikaan. 
Pitää vain osata olla onnellinen, että on niin paljon ihania ystäviä ympärillä. 

Toki sitä toivoisi, että kaikilla muillakin olisi turvallista olla ja voisi kertoa ystävälle miltä tuntuu. Miten sinun Pääsiäinen sujui?


Muistitko olla öllötelläkin? :)
Kommentit

  1. Kivalta kuulosti sun pääsiäinen. Samanlaista täälläkin, perheen kanssa yhdessä oloa ja ystävien tapaamista. Ihan parasta oli ♡ Mukavaa viikon jatkoa ♡

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit