Pastellia mustavalkoisella

Viikonloppu hurahti vauhdikkaasti ja yhtä vauhdikkaasti meiltä lähti suuri määrä tavaraa. Sain mielettömän virtapiikin ja myin ja annoin tavaraa roppakaupalla. Ah, niiiin ihana tunne! Samalla ahersin monta kaappia siistiksi, pesin monta koneellista pyykkiä ja pesin kauan suunnittelemani peitot ja tyynyt. 

Hetkellisesti mietin lauantaina, että olisi mukava lähteä ostamaan jotain keväistä. Mutta, EI. Kotoa löytyi kaikenlaista mukavaa, kun teki uudelleen järjestelyitä ja laittoi ne " ei niin mieluiset" uuteen kotiin.
 Yksi ihminen kysyi, mistä meillä riittää tavaraa. Kun olenhan myynyt tavaraa ennenkin. Hetken mietin itsekin asiaa, mutta totesin että kyllä sitä kuitenkin tulee vuoden aikana ostettua kaikenlaista, vaatetta ja sisustusjuttuja. Mutta, haittaakse jos kuitenkin pystyn luopumaan niistä?
Tuntuuko sinusta tutulta?


Kukkakaupasta ostin joku aika sitten enkelikellon. Tämä on niin kaunis ja herkkä. Kukasta tulee minulle myös tunteikkaita ajatuksia. Vein tälläisen kukan nyt jo edesmenneelle omaiselle. Hän ei sitä kuitenkaan enää "tarvinnut." Annoimme kukan kiitokseksi hoitajille. 

Makuuhuoneesta poistin mustaa ja laitoin tilalle valkoista ja pastellia. Ihana valo!
Keittiö-olohuoneessa mustavalkoisuus lisääntyi, mutta hyvällä tavalla. 
Makkarin verho päätyi olohuoneen pöydälle ja ruokapöydälle tuli pientä väriä tableteista ja ihanista ruusuista.Kyllä se kevät vaan saa ihmiseen virtaa! ♥

Mukavaa päivää Sinulle!

Kommentit

  1. Kyllä! Virtaa riittää täälläkin , karsintahommissa :D Kauniita kuvia. Hyvää viikon jatkoa sinulle sinne!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on tuttua. Kirpparilla myyn tavaraa ja lahjoitan paljon pois. Silti vaan kotiin ilmestyy lisää tavaraa ja vaatetta.
    Teillä on kaunis koti!
    Mukavaa maanantai iltaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit