Terassin laajennuksia

Blogissa on ollut taas vähän hiljaisempaa, kun kauniit ilmat ja muu touhuaminen ovat olleet nyt enemmän mielessä. Oman jännityksensä on tuonut tulevan lapsen lähestyvä syntyminen. ♥

Täällä olemme nauttineet aurinkoisista päivistä ja apuvoimista terassin laajennuksen teossa.
Takaterassi laajeni suuntiinsa 6m x 9m. Kyllä nyt kelpaa!

Siinä sitä on porukalla ihmetelty, mitä siihen nyt oikein laitetaan. Minusta terassi on ihanan avara ja ei tekisi mieli laittaa siihen mitään, mutta eiköhän siihen jotain keksitä. Ainakin katon alle tulee enemmän tilaa.

Tykkään myös todella paljon tuosta uudesta isosta porrastasanteesta, missä on mukava istuskella.
Kuvissa terassia ei ole vielä käsitelty.


Kodinhoitohuoneen terassi on myös kokenut raivauksen ja vanhat romppeet ja pakastin ovat saaneet lähtöpassit. Nyt vasta huomaan, miten iso sekin on.
Siitä kuvia myöhemmin...

Myös etupihan terassi kokee pieniä uudistuksia.Pihakin on kuivunut mukavasti ja siellä voi kävellä jo muillakin kuin kumisaappailla. 
Kiitos siitä auringolle.Kaikenlaista isompaa ja pienempää asiaa on puuhailtu talon, pihan ja vauvan tulonkin suhteen. 
Minä olen lähinnä keskittynyt sisähommiin ja kahvinkeittopuolelle.
Tärkeää hommaa sekin.

Alkuviikosta kävimme mansikassa ja metsäretkellä nokipannukahveilla.
Kyllä metsässä vaan sielu lepää.

Ja pitihän se ahkerille miehille mansikkakakkukin tehdä! ♥


Täällä mennään nyt päivä kerrallaan ja naurattaa välillä tämä oma siivousinto.
Välillä sitä ei ole ja tänään tuntuu taas olevan... jopa kahvinkeitin on puhdistettu tulevia kahvituksia varten. Ihan kuin elämä loppuisi vauvan syntymään...
Siitähän se vasta alkaa, mutta itseni tuntien onhan se mukavaa kun saa sitten hyvällä omalla tunnolla nauttia vauva-arjesta, eikä tarvitse heti miettiä miksi tuokin homma on tekemättä. Vai mitä?

Ja jospa se lähtökin tulisi liukkaammin, kun vähän puuhastelee... ;)
Ainakin mieli pysyy virkeänä.♥ Aurinkoisia hetkiä päivääsi ja muistahan käydä meillä kylässä! ♥

Kommentit

 1. On upea terassi. Meillä on takapihalla isompi terassi, ja sitä on ollut tarkoitus laajentaa. En vain ole saanut tuota miestä innostumaan asiasta. Ne eivät syty niin näille sisustusideoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minuakin oikein ihmetytti, kun tämä lähti nyt ihan miehen omasta ajatuksesta ja siitä tuli paljon isompi kuin kuvittelin! :D

   Poista
 2. Terassi näyttää upealta! Sille tulee varmasti paljon käyttöä. Ainakin meillä iso terassi on ihan ykkösjuttuja kesällä, ja myös talvella, kun saa suojaan asioita (eli törkyä, minkä paikka oikeasti olisi varastossa ;)).

  Mä täällä kans jännään et milloin se vauva syntyy :). Milloin se aika olikaan? Mullakin oli hirveä siivousvimma kuukautta ennen syntymää, eli ihan normaalia! Ei se kyllä valitettavasti vaikuttanut mitenkään siihen lähtöön, vaikka kuinka ponnistelin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit