Uusi sisäänkäynti

Pihan mullistuksen myötä meiltä on löytynyt toinen sisäänkäynti. :)
Oikeastihan se on ollut meillä koko ajan, mutta sitä ei vain ole käytetty muutakuin terassilla käymiseen, koska portaita ei ole ollut ja pudotus maahan on ollut korkeampi.

Nyt autolla pääsee hurruuttelemaan ihan tänne asti ja olihan se jännää mennä avaimilla sisälle ihan eri paikasta, mistä on normaalisti totuttu. Omaan silmään kyllä se ei ihan heti passannut, kun oli tunne että tullaan nyt väärästä ovesta ja tästähän näkyy makuuhuoneeseen ja ja... Mutta, tämähän se oli alunperinkin tarkoitus, että myös täältä voi kulkea ja kuoriutua likaisemmista työkamppeistaan...
Nyt vaan täytyisi keksiä, miten?


Tällä hetkellä kodarin terassi on täynnä kaikenlaista rompetta, mitä on kerätty "silmänvarjoon."
Mutta, eiköhän nekin siitä pikkuhiljaa siistiydy. Onneksi ei ole kiire mihinkään eikä maailmaa tarvitse rakentaa päivässä.


Portaita tässäkään ei vielä ole, mutta niin vaan mammakin pystyy loikkaamaan kun vähän miettii ylös ja alastuloa. :) Ja onneksi on auttava herrasmies,joka vetää tai työntää kun mammalla jumittaa.
Olisittepa eilen nähneet, kun kiireessä tungin kapeammat saappaat jalkaan (minulla on siis parit saappaat aina terassilla valmiina) ja tunnin päästä kun niitä yritettiin jalasta, niin nehän ei inahtanutkaan. Varsi(vaikkakin lyhyt) oli jumahtanut jalkaan niin, että armaani joutui vetämään kuraiset saappaat pois kaksin käsin ja vielä omalla jalalla pönnäten.
Minä puhisin ja nauroin niin että mahaan sattui!
Jalat ovat paksuuntuneet nyt niin, että ihan joka kenkä ei enää menekään jalkaan ja ulosmenoakin täytyy suunnitella uudelleen. :)

Tällä hetkellä meidän pihaan ei ole mitään asiaa kuin kumppareilla, koska sade on tehnyt tehtäväänsä muutenkin jo valmiiksi pehmeällä pihalla.


Miten te olette suunnitelleet toisen sisäänkäynnin?
Mitä muita toimintoja tilasta löytyy?

Meillähän tullaan suoraan tähän tilaan, mistä löytyy jos minkäkinlaista toimintoa... 
Mutta, eiköhän kaikelle löydy paikkansa.


Positiivisia ajatuksia sadepäivään! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit