Huopapalloista matoiksi; blogiyhteistyö Sukhin kanssa


Sain ilokseni jokin aika sitten yhteistyötarjouksen Sukhimatoilta.
Oletko kuullut heistä?
En minäkään, mutta hetken tutkittuani asiaa hoksasin, että olenpas... ainakin jossain sisustuslehdissä olen pongannut huopapallomattoja ja onpa niitä tainnut jossain blogissakin vilahdella.

Uutta minulle oli myös se, että Sukhi on muutakin kuin huopapallomattoja. 
Erikoista on se, että matot tulevat suoraan käsityöläisiltä. Siksi niiden hinnat pystytään pitämään alhaisempana, koska ylimääräiset välikädet ja vuokratilat jäävät pois.
 Mattoja löytyy oikeastaan ihan minkälaisia vaan.
 Mielikuvitus vaan on rajana ja toki rahapussi. ;) 

Joukosta löytyy valmiita erikoisempia ja arvokkaampia mattoja, mutta myös ihan kohtuuhintaisiakin. Ja ainahan se on ollut niin, että käsityöläistaidon hintaa ei tahdota muistaa tässä kulutushysteriamaailmassa. Kaikki pitäisi saada äkkiä ja halavalla.Itse tykkäsin erityisesti huopapallomattoista, mistä sainkin valitsemani mustan huopapalloalustan. Katsokaapa kuvista, miten kaunis ja monikäyttöinen se on. 

Matot valmistetaan Nepalissa, Intiassa, Turkissa ja Marokossa. Ehkä niistä kumpuaakin nämä värikkäät ja herkulliset värisävyt, mitä matoista löytyy. Mutta, niin myös meille mustavalkoisille ja harmaille ihmisille on omat matot. ♥

Minua kiinnosti erityisesti miten tällaiset huopa-ja villamatot pidetään puhtaina. Sukhimattojen-sivuilta löytyi todella kattavasti tietoa myös hoito- ja pesuohjeista. Ja kyllä, uskaltaisin ottaa maton myös meidän lapsi- ja kissaperheeseen. Ehkä katsoisin paikan vähän tarkemmin. Ja uskonpa, että meidän Calle Aukusti olisi kyllä aivan mielissään tuollaisesta huopapallomatosta, kun omii muutenkin kaikki vähän muhkuraisemmat matot omikseen.Olen aina ollut vähän skeptinen tällaisia ulkomailla tuotettuja tuotteita kohtaan.
 (No, mitä oikeastaan enää tulee Suomesta?)
Mutta, asiaa tutkittuani tarkemmin hoksasin ettei kysymys olekaan mistään orjatyötyöpaikoista vaan ihan naisia työllistävästä toiminnasta. Samalla muistin, että opiskeluaikanani muutama opiskelija oli vaihdossa Nepalissa ja sieltä heidän palattuaan näyttivät kuvia juuri tästä "työmaasta." Näinpä minulla olikin jo vähän taustatietoa, mitä en ollut hoksannut. 
On aina hienoa, että ihmisiä eri puolilla maailmaa pystytään työllistämään ja me täällä toisella puolen sitten käytämme ja tilaamme tuotteita. Näin homma toimii!
Me kaikki vain tarvitsemme toisiamme. ♥


Sivuillakin kerrotaan, että Sukhi on Nepalia ja tarkoittaa onnellista. Kyllä, kun mattoja katsoi niin aika mukava mieli tuli.  Toki joukossa oli niitäkin, jotka eivät olleet suosikkejani.
 Enhän pidä kaikista Hobby Hallin matoistakaan.


Käyppä ihmeessä kurkkaamassa ja tutustumassa Sukhin sivuille
Minullekin kävi aluksi niin, että vain vilaisin niitä. Mutta, kannattaa katsoa myös toisen kerran. Lukaise, mieti ja ihastu. 
Sivuilla on myös iloinen video maton tekijöistä sekä työskentelytavoista. 
On paljon helpompi mieltää tuote ja arvostaa sitä, kun näkee miten se valmistetaan.

Kun rullaat Sukhin sivuja ihan alas, sieltä löytyy kattavasti tietoa joka ikisestä matosta, hoito-ohjeista sun muista tärkeistä asioista. 


Ja hei... Sivuilla näyttää olevan mukava -25% alennuskin menossa! ♥
Lämmin Kiitos Sukhimatoille, kun sain tutustua tuotteeseenne! ♥

Kommentit

  1. Voi miten näyttää kivalta tuo huopapallo alusta..niin tukuisalta ja pehmeältä samaan aikaan:) Täytyykin tutustua noihin tuotteisiin tarkemmin kun ovat noin kivannäköisiä.. 😍 Mukavaa syksyn alkua!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita ja monikäyttöisiä alustoja :)

    https://duniatoropainen.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit