Talvisia maisemia ja sisustuksia ulkotiloista


Hei Ystävät!
Tervetuloa meille kylään... sanoisi Callekin.
Täällä on vietetty varsin talvisia päiviä ja lapas- ja villasukkalaatikot ovat ajelehtineet eteisen tasolla jo monta päivää... kummasti sadetakit sun muut kevyemmät palttoot eivät meinaa lähteä kaapista millään ulos. Siellä ne vaan olla jököttää odottaen kevättä. Eilen illalla kun vieraalle yösijaa laitoin, huomasin että lasten / vierashuoneessa vallitsee vallan kummallinen tunnelma ja sisustus... lapsen ja isän laittamat (minunkin mielestä hienot) rekkajulisteet eivät oikein istu äidin hempeisiin sisustuksiin ja itse asiassa huonehan alkoi näyttää yhtäkkiä ihan tyttöjen huoneelta. 
Eli jotain täytyy tehdä...
Mutta, tänään ajattelin vain laittaa huoneen kuntoon ja keskittyä sisustuksiin myöhemmin. 
Nyt nautitaan ihanan talvisesta päivästä!

Sitä ei tiedä, milloin niitä sadetakkeja taas tarvitsee joten täytyy pitää ne ainakin jossain hollilla. ;)Olet lämpimästi tervetullut myös toiseen enemmän sisustuspainotteiseen blogiini!
Siellähän oli se ihana Lennol-torkkupeiton arvonta, joten tuuppa käymään! Kommentit

  1. Teillä on kaunis talo. Meilläkin on vähäsen lunta, ja aurinkokin pilkahtanut tuon tuosta. Käynpä myös kurkkaamassa toista blogiasi.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Voi miten kaunis talo teillä onkaan ja niin ihanan näköisellä paikalla♥ Mukavaa marraskuuta sinne teille♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit