Hetki vielä kesässä

Kesä.
Alkaa olla jo vähän takanapäin tälle vuotta.
Meillä ainakin syksy tekee jo kovasti tuloaan - niin sisällä kuin ulkona. 

Sisälle on tullut vähän enemmän väriä ja ulkona on laitettu tiluksia kuntoon. No, mikä nyt sitten onkaan pysynyt kunnossa ja mikä jälleen rehottaa... 
Kesän aikana on kestitty vieraita niin yösijalla kuin päiväkahvienkin merkeissä.

Kesä on tuntunut menevän ihan hirvittävän nopeasti, jos sitä on oikein ollutkaan. Itsestä tuntuu, että kesä oli ja meni. Oikeastaan kun melkein kaikki päivät on itsellä vähän samanlaisia, niin ei niin huomaa eroa oikein vuodenajoissakaan. 

Mikä ihaninta, tänä kesänä on paistanut AURINKO!  
Siitä on kyllä saanut virtaa ja voimaa tulevaan pimeyteen.Me on tehty metsäretkiä niin kotipihalla kuin metsissäkin.
Saalis ei ole aina ollut niin suureellinen, mutta se ei ole ollut meille pääasia.


Tänä kesänä olen ollut myös sanoisinko, "normaalia väsyneempi." En niinkään unesta väsynyt, vaan ihan rehellisesti sanoen väsynyt vähän kaikkeen. 
Someen, ystävyyden ylläpitämiseen, asioiden hoitamiseen ehkä joskus vähän tähän meillä olevaan hulinaankin. On ihana, kun vieraita käy ja rakastan kestitä vieraita, mutta tänä kesänä minun aikaani on vienyt tuo meidän pieni ja vauhdikas "Eemeli," joka välillä on toden totta kysynyt äidin hermoja ja jaksamista. ♥

Mutta, niin ihana lapsi hän on ja onneksi kaikki vieraat ovat ymmärtäneet, että omatoimisuus on parasta meillä ja ovat touhunneet kuin kotonaan. Suuri kiitos siitä kaikille!
Ja niin paljon kuin rakastan myös lämpöä ja auringon valoa, niin täytyy sanoa että kyllä helteetkin uuvuttivat omalla tavallaan.
Ja ehkä myös se, että päivät ovat melko samanlaisia.

Minusta asioista voi ja pitää puhua suoraan.
Jokainen varmasti tietää, että pienet lapset (oli niitä yksi tai useampi) vievät omalla tavallaan voimia eikä se silti tarkoita sitä, että asiasta haluaisi valittaa.

Äitinä ollessa totean, että 1-2 vuoden ikä on ainakin meidän kohdalla ollut kaikista haastavin ja raskain. On tehty hampaita, on opittu monenlaista, on opittu juoksemaan ja menemään todella lujaa. ♥ On opittu menemään lukituista ovista. 
Mutta, en minä valita. :)


Jokainen opittu asia on arvokas ja sen olen saanut myös tänä kesänä todeta, kun "Eemelimme" täytti 2 vuotta. Kaikki se kärsivällisyys, kaikki ne harjoitukset uudelleen ja uudelleen, kaikki jaksaminen... se on palkittu todella moneen kertaan. 

Lapsesta on myös apua kodinaskareissa.
On ilo huomata, että hän omaa kohteliaat käytöstavat.
On onni, että meillä on hänet ja hänellä meidät. ♥Meidän kesään on kuulunut myös perinteinen käynti Katvalan Kotieläinpuistossa. 
Paikka on avoinna heinäkuussa, ilmainen ja juuri sopivan pieni pienille lapsille.

Kovin erikoisia asioita emme ole kesällä tehneet. 
Emme ole tehneet kesälomareissua Tallinnaan emmekä edes Kalajoelle.
Olemme käyneet isin mukana työreissuilla ja samalla on ostettu jäätelöt ja vähän herkuteltukin. 
Ollaan myös ihan vaan oltu ja öllötetty.
Ajettu nurmikkoa ja katseltu pilviä.
Muurahaiset ovat kiinnostaneet meitä myös ja yksi käärmekin (lohikäärme) on nähty.

Oikeastaan meillä on ollut tosi kiva kesä, vaikka välillä ärsyttääkin tällainen "tavallinen elämä." ♥Matkustelitko sinä kesällä vai millainen sinun kesäsi oli? 


Kommentit

Suositut tekstit