Serafiini

Ihanat Serafiini-tuotteet ovat saaneet hyvän vastaanoton meilläpäin. Olen pitänyt nyt kahdet kotikutsut ja huomenna on kolmannet. On ollut ilo huomata, miten paljon ihastusta tuotteet ovat herättäneet ja idea "kotipuodista" on saanut paljon kannatusta. Yritän pitää jatkossa pientä varastoa, mistä voi halutessaan käydä ostamassa tuotteita lahjaksi tai vaikka itselle.


Itse olen ollut todella tyytyväinen Serafiiniin ja sen tuotteisiin. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Tuotteet ovat pääosin käyttöesineitä, mikä tuo minusta mukavuutta tähän hommaan ja jokaisen kukkarolle sopivaa. :)

Uutuutena on uusi Home & Spa-sarja, missä on ihanan tuoksuisia huonetuoksuja, suihkusaippuaa, vartalovoidetta, silitysvettä... ja kaikkia näitä löytyy eri tuoksuisina.
Huonetuoksuista pidän erityisesti, koska ne tuoksuvat huoneessa pitkään.
Myös silitysvesi toi mukavan piristyksen silitykseen, mikä ei ole ollut lempipuuhaani.
Uusia kutsuja on tullut jo aika monta, mutta vielä mahtuu... Tulen mielellään esittelemään tuotteita myös sinun kotiisi tai voit tulla vierailulle Villa Emmaan!

-Anne-

Kommentit

  1. Kotipuoti on kyllä huippu idea, taitaa tulla houkutuksia aina kyläillessä;) Täytyy testata ja laittaa tilaukseen joku kerta tuollainen huonetuoksu itsellekin, nyt kuitenkin "kuoharitelinettä" odotellessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit