SisustusSerafiinia

Olen ollut niin ihastunut ihastuttaviin Serafiinituotteisiin, että haluanpa esitellä teillekin niistä muutamia ihania yksilöitä.


Serafiinilta löytyy niin sisustus- kuin lahjatavaraakin. Uusi Home & Spa-sarja on ihastuttanut monia ja huonetuoksut ovat saaneet paljon kannattajia. :) Huonetuoksuista minäkin pidän todella paljon, koska ne tuoksuvat huoneessa pitkään.
Myös ihana silitysvesi on tuonut uutta innostusta silitykseen, silitysveden tuoksun voi valita viidestä eri vaihtoehdosta, aivan kuten muutkin tuoksutuotteet.Nämä kauniit peltiastiat ovat myös herättäneet ihastusta. Vasemmalla olevaa yrttitelinettä on ostettu kuohuviinipulloille, kesäkukkasille, aterimille... Teline on varsin monikäyttöinen. Keskellä oleva sinappiastia on myös etenkin kesällä mukava yllätys terassikattauksessa. Sisällä on lasiastia, johon sinapin voi laittaa ja säilyttää jääkaapissa siististi, mukana tulee myös puinen lusikka. Onhan tällainen sinappiastia paljon kauniimpi kuin pelkkä tuubi pöydässä. :)
Oikealla oleva peltiastia on tarkoitettu aterimille. Siinä aterimet ovat kauniisti esille esim. juhlapöydässä. Tätähän voisi käyttää myös kauhoille ja kapustoille...Kesällä ihmiset innostuvat tekemään erilaisia eväsretkiä pihalle, naapuriin, kauppaan, rannalle, mökille... Serafiinilta löytyy nyt aivan ihastuttava rottinkinen kylmälaukku, mikä on suorastaan ilo silmälle! Kori on mukavan kokoinen, maitopurkit ja limsapullotkin mahtuvat koriin hyvin.
Nyt vain retkeilemään!

Tule tutustumaan lisää ihastuttaviin Serafiini-tuotteisiin kotipuotiini!

-Anne-

Kommentit

Suositut tekstit