Avara luonto

Hei taas!
No, täällähän ollaan jo kevätmielellä, ainakin välillä. Ja se luontohan on minulle ollut aina hirmu tärkeä, vaikkei aina uskoisi. Minähän en ole mikään luonnossa tarpoaja, vaikka haluaisin kyllä olla. Nautin kuunnella linnunlaulua saunan avoimesta ikkunasta ja niin... pakkohan se oma "avara luonto" oli tehdä takaterassille.
Harmi, kun kuva ei kerro totuutta. Tässä tämä näyttää vähän "köpöltä", mutta oikeasti on tosi ihana!


Olisipa hienoa, kun saisin teille vielä sen äänen (lintujen äänet), rauhallisuuden ja aakean laakean peltomaiseman tähän kuvaan! 


Kyllä se on kuulkaa niin, että sitä pitää itse toteuttaa kaikenlaista mukavaa, eikä aina vaan haaveilla. Minäkin olen haaveillut riippumatosta ja makkaranpaistopaikasta omassa "metsikössä" ja ja... sitä pitää vaan alkaa toteuttamaan! Ja tehdä justiinsa sitä mitä huvittaa! Tehdä kodista mieluinen, sellainen että siellä viihtyy, eikä sellainen mikä on lehdissä. :)Minähän rakastan maalata/tuunata kaikenlaista ja etenkin spraymaalilla. :D Joskus siitä on kehkeytynyt meillä ihan vitsi! Mutta, tässäpä valkoisella ja mustalla maalatut koivunoksat! Tämä kuva on nyt vähän huono, mutta ajatuksena on "puu terassilla."


Tässä kokonaisuus ja puukin näkyy vähän paremmin. Ja huomaattekos, myös Calle-herra on löytänyt oivan paikan oleskella ja seurata lintuja.


                                                           Avarassa luonnossa, Anne

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit