TarkkaPirkko vai EkoMartta?

Joulu alkaa olla ohitse ainakin meillä ja näin "tarkanmarkan" aikana mitään ei heitetä hukkaan. Hirmu ylpeä olen kyllä siinä itsestäni, että olen oivaltanut tämän eikä ruokaakaan mene enää hukkaan saatikka roskiin. Toki joskus vieläkin jotain tahtoo jäädä kaappiin, joka joutaa sitten suoraan roskiin... 

Mutta, nyt joulun jälkeen meillä jäi vähän kinkkua, juustoja, lohta ja kaikkea pientä... myös riisipuuroa.

Riisipuuron loppu päätyi karjalanpiirakoihin (mitkä tein nopeasti vehnäjauhosta, koska muita ei ollut...)

Ja voin kertoa, että karjalanpiirakoiden leipomista ei kannata pelätä. Ulkomuoto ei ole tärkein, kaikki on menneet meilläkin parempiin suihin, vaikka ois minkälaisella mallilla tehty.


Loppu puuro meni sämpylöihin...Ja kahteen pitsaan upposivat kinkut, kalat ja muut herkut!Olen huomannut, että rahaa saa oikeasti säästöön kun vaan katsoo mitä ostaa ja milloin. Erilaiset tarjoukset ja alennukset kannattaa kyllä hyödyntää ja etenkin iltaisin löytyy helposti ale-tuotteita...
Välillä on sitten kiva ostaa jotain ihan oikeanhintaista ja nauttia siitä sitten täysin rinnoin! Meinaatteko muuten nyt ryntäillä Ale-ostoksille?
Mitä sinä teit Jouluruoista?Kommentit

 1. Meiltäkin löytyy jääkaapista tälläkin hetkellä ale jogurtteja ja pakkasesta lihapaketti jos toinenkin. Kyllä minusta on viisasta katsoa mitä ale lapuilla tarjottavia ostoksia kaupoissa on. Hyvä pohdinta :)

  VastaaPoista
 2. Jouluruuat meillä menee sellaisenaan loppuun kun on tätä porukkaa sen verran paljon! Joulun jälkeisistä alemyynneistä en oo jaksanut itse koskaan innostua, tytöt kyllä lähti tänään serkkujensa kanssa Zeppeliiniin :)
  P.S. Ne lasit on muuten Halpa-Hallista :)

  VastaaPoista
 3. En ryntäile koskaa alennusmyynneissä, en jaksa sitä epäjärjestystä ja kaaosta. Nykyään on niin mahtavan paljon ale-koodeja, alennuskuponkeja jne. joten niitä hyväksikäyttämällä saa alennusmyyntien ulkopuolellakin hyvällä hinnalla ostettua kaikenlaista kivaa. Olen ale-myyntejä karttava tarjoushaukka! Helppoa kun mikä :))

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta , iloa ja onnea! <3

  VastaaPoista
 5. Täällä käytiin kerran aleissa ja se sai riittää.. Jouluruoat jäivät toiseen kaupunkiin, joten kotona siirryttiin aika tavallisiin arkiruokiin.. Mutta sitä piti sanoa, että nuo sinun leipomuksesi näyttävät kyllä niin herkullisilta!! Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2015!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit