Niin kaunis on hiljaisuus. Aamunsarastuksia Villa Emmasta...

Kuka malttaa nukkua vielä? :)
Nyt ylös ja nauttimaan keväästä!

Minullakin väsymys on kaikonnut ja tunnen olevani monenlaista kevätenergiaa täynnä. Eilen illalla sain töiden jälkeen mahdottoman siivouspiikin ja siivosin illalla (20 jälkeen... :) huushollin. Mutta, olipa tänä aamuna mukava herätä, kun saa nyt rauhassa istuskella ja tuumailla niitä näitä ennen töihin lähtöä.

Ja sitä paitsi iltasiivoaminen on ihan parasta, koska silloin tulee eniten ideoita. Ainakin täällä päässä. Silloin tietää myös realiteetit, ettei koko huushollia kannata kääntää nurin eikä järjestystä alkaa vaihtamaan, jos meinaa saman vuorokauden puolella käydä vielä levollekin.


Tämä aamu oli niin hämärä ja utuinen, että sisäkuvista ei olisi tullut mitään. Siispä ulos terassille töllistelemään. Se on Callen ja minun mielestä ihan parasta kevät- ja kesäaamuisin. 
Katsoa vaan ja kuunnella linnunlaulua.

Antaa katseen viivähtää, pysähtyä. Tuntea ilman viileys, mutta silti piristävä vaikutus. 
Hetki, kun ei ole kiire mihinkään.Sitten lopuksi vielä KIITOS! ♥
Sain kaunista luettavaa ja palautetta blogistani. Asioita, jotka koskettivat mutta joita ei tule itse niin ajatelleeksi. On mukava kuulla, että te monet saatte iloa ja valoa jutuistani sekä kuvistani. Tämä on ollut blogin alkuperäinen tarkoituskin. Tuottaa mielihyvää ja lämpimiä ajatuksia.

Jos teitä lukijoita ei olisi, en olisi innostunut aloittamaan blogia uudelleen. Minulle ei ole väliä, onko teitä siellä 100 vai enemmän. Tiedän, että blogia lukee moni jotka eivät ole kirjautuneet.
Kiitos siis teille kaikille, että kannustitte minua aloittamaan kirjoittamisen ja kuvaamisen uudelleen. 
Elämässä on asioita, jolloin aina ei jaksa.

Nyt elämässäni on kuitenkin iloa ja valoa, voimaa joka kantaa joka päivä eteenpäin. ♥


Kauniita ajatuksia keväiseen päivääsi! 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit