Pieni kauneussalonki

Pienestä huoneesta monta kuvaa...
Esittelen teille tänään oman pienen "kauneussalonkini," mikä koki eilen siivousinnostuksessa taas pieniä muutoksia.

Muutoksessa sikäli näkyvillä oleva tavaramäärä lisääntyi, mutta nyt tavarat pääsevät paremmin joka päiväiseen käyttöön eivätkä unohdu kaapin perukoille.

Olkaa hyvä!


Tätä 2,4 neliön wc:tä hallitsee Jyskistä ostettu lähes koko seinän pituinen peili.
Takaseinässä lukee "Olet Ihana!" mikä muistuttaa minulle joka aamu siitä, että olen tärkeä. Saman viestin voivat lukea vieraat tai kuka tahana wc:n käyttäjä.
Väkisinkin teksti saa hymyn huulille.

Kuvakulma on kuvassa nyt väärä ja wc näyttää paljon pienemmältä kuin onkaan. Minulla on paljon erilaisia koruja, joita ei tule käytettyä kun ovat olleet kaapin perällä. Nyt laitoin osan niistä reilusti esille.Pyyheteline on ostettu paikallisesta kukkakaupasta jo paljon ennen kuin talon rakentamisesta oli tietoakaan. Tämä on pysynyt aina kestosuosikkina!Pidän valtavasti erilaisista tuoksuista ja niitä meiltä löytyy mm. huonetuoksujen, tuoksukynttilöiden ja tietenkin hajuvesien muodossa.


Esteettisesti kauniit esineet tuovat hyvän mielen. Kaunis timantein koristeltu saippuapumppu 
Halpa-Hallista.


Ja tässä aarteeni!


Käytän harvoin huulipunia ja sen kerran kun haluaisin laittaa, ovat ne aina jossain laukun pohjalla tai hukassa... Nyt ne ovat kauniisti esillä pöydällä. Pohjana metallirasian kansi.


Vanhat kynsilakat joutivat roskiin, mutta monta jäi vielä käyttöön. Uusi paikka löytyi meikkilaatikosta, mihin tein uuden järjestyksen erottamalla meikit ja kynsilakat toisistaan puisen laatikon avulla. Aikaisemmin meikit ajelehtivat laatikossa ja näkyihän siellä olevan paljon muutakin...


Samalla tuli pestyä kaikki meikkisiveltimet ja teroitettua kynät. Vanhat joutivat pois ja vain parhaat jäivät käyttöön.


Vuoden sitkein työ on ollut hiuksien kasvattaminen. Nyt niissä on mittaa jo vaikka kuinka ja erilaisin hiuskoristein niihin saa uutta ilmettä.
Pinnit ja muut hiuskoristeet pääsivät pikkupenkille vatiin, mistä niitä on helppo ottaa.


Ja viimeisenä innoituksena pesin kaikki korut astianpesuvedessä. Kamalan likaisia olivatkin!


Tämä kevätaurinko saa innostumaan kaikenlaisesta räpöstelystä ja siivouksesta. Mutta, hiljaa hyvä tulee. Yksi huone kerrallaan, niin ei ehdi väsymään. :)

Tein itselleni jo "To Do-" listan, jotta kaikki sellaiset inhokkijutut tulisi tehtyä... mutta, siinähän ei ollut aikataulua. 

Oletko sinä innostunut tekemään muutoksia kevätkodissasi? 
Entä oletko huomannut, että kevään tullen tykkäätkin ihan eri väreistä?

Minulle on käynyt niin, että olen aina inhonnut sinistä tai pidän vain tietynlaisesta sinisestä... Nyt olen alkanut miettimään jo monenkinlaista sinistä meille kotiin... 

Hmm... mielenkiintoisia kevätihastuksia! Aurinkoa sydämeesi ja mukavaa tulevaa viikkoa! ♥

Kommentit

 1. Pitäisipä itsekin käydä meikkikaappi (ja kaikki muutkin) läpi. Tavaraa kertyy niin helposti ja vähitellen kaaos on valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Minulta lähti vessasta kaksi pientä muovikassillista roskiin. Vanhoja kynsilakkoja, purkkeja ja purnukoita, jopa yksi vanha hajuvesi... Huoh! Ihana, kun sain siivouksen tehtyä!

   Poista
 2. Ihana toiletti ja hauksa tuo teksti todellakin. Pitäis kans kyllä puhdistaa kaikki korut!!!

  VastaaPoista
 3. Kovasti olen yrittänyt karsia ja siivota.. On se kyllä palkitsevaa! Kauniisti olet laittanut esille juttuja! Mulla olisi kans koruja ja muita kaapin perällä.. ei vaan tule käytettyä kuin juhlissa. Ja sielläkin aina yleensä sitä yhtä ja samaa.. Iso kynnys on toisaalta heittää niitä pois. Osan pystyy onneks lahjottaan tytölle.. mut se ei varsinaisesti poista ongelmaa liiasta tavarasta ;)..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit