Ensimmäinen adventti Villa Emmassa

Tunnelmallista Sunnuntaita! 
Meillä on täällä ollut mukava viikonloppu, kun koko perhe on ollut
 kerrankin yhtäaikaa kotona pidemmän aikaa. ♥

Viikonloppu on vierähtänyt leppoisessa tunnelmassa ystävien kanssa kahvitellen ja yllätin itseni onnistumalla leipomuksissa lähestulkoon täydellisesti. Ihan pienet minitortut pysyivät kiinni kahvipöytään asti ja sinne ne menivät parempiin suihin.

Eilen kävin ystävien kanssa syömässä ja viettämässä pientä pikkujoulua naisten kesken. Ja illalla kotona lämmäytettiin sauna ja katsottiin Mielensä Pahoittaja-elokuva. Olen nähnyt sen aikaisemminkin, mutta siinä on sitä jotain. Juuri sitä, millainen minäkin taidan sitten vanhempana olla... merkit ainakin ovat jo kovasti siihen suuntaan. ;)Aikaisemmin joulu on meillä mennyt vähän niinkuin sivussa. Toki on hiljennytty ja perinteistä jouluakin vietetty. Nyt Poikasen myötä sekin on saanut uuden merkityksen. Sellaisen, mitä ei ole osannut kuvitella aikaisemmin. Tänä jouluna yhteiset puuhat ovat lähinnä ihmettelyä, kuuntelua ja rauhallisuudesta nauttimista. Viime vuonna näihin aikoihin suurta ihmettä ihmeteltiin salaisesti ja mietittiin, voiko se todella olla totta! ♥
Elettiin Ilosia Aikoja, niinkuin Mielensä Pahoittaja sanoo. Iloset Ajat jatkuu ja tänään sytytettiin kynttilä Ensimmäisen Adventin kunniaksi. Samalla on kuunneltu joululauluja (minä olen kyllä kuunnellut niitä jo toista viikkoa...) ja vietetty ihan leppoista päivää. Vähän lumitöitä, päiväkahveja ja sen semmoista.


Mieli on jo kovasti joulussa ja jouluisissa puuhissa.
Joulukorttikuvia, lahjaideoita, herkkuja, kynttilöitä ja valoja unohtamatta.


Löysin Youtubesta mukavan "joulukanavan," mitä voi loilottaa yhteen kyytiin kolme tuntia.
Ehkä eniten pidän siitä siksi, kun siinä ei lauleta vaan mieli voi hiljentyä ihan taustamusiikin voimin.

ILOSIA AIKOJA ELÄMÄÄSI!

Kommentit

  1. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit