Talvimaisemia Villa Emman pihalta

Mukavaista pyhäpäivää!
Tänään on vietetty sananmukaisesti lepopäivää. 
Pieni mies tapaa herätä jo kukonlaulun aikaan ja ihan kuin edesmennyt anoppinikin ruukasi sanoa "aamusta se on päivä pisin."
Niinpä niin, monenlaista on kuitenkin jo keretty tekemään. 
Hirvenpaisti porisee uunissa ja ulkonakin on käyty jo useampaan kertaan.
Aivan mahtavia olleet nämä päivät, vaikka luntakin on tullut ihan kolata asti niin onhan tämä silti kunnon talvea. Ensi viikollahan se tieten taas menee lussalle ja lumet lähtee.


Omaa kotia on aika kiva katsoa valokuvista ulkopuolisen silmin. Sitä voi ihan vapaasti ihastella tai kritisoida. Talvella kaikki näyttää paljon paremmalta eikä kaikki epäkohdat näy niin herkästi.
Minä tykkään kyllä tästä meidän kodista ja pihapiiristä ihan 10+ arvosanoin. Tämän ihanampaa maalaismaisemaa saa etsiä. No, ei vaiskaan kyllä niitä on vieläkin kauniimpia paikkoja, mutta kyllähän koti on aina koti. Sen ikkunasta haluaa nähdä jotain mieltä lämmittävää.Tuolla taaempana häämöttää iso kiviaita, mihin olen jo ideoinut kesällä laitettavan kivikkokukkia. Näen jo sieluni silmin sen väriloiston kivien päällä. (Muutaman vuoden päästä. Ehkä).
Olen haaveillut samanlaista kiviaitaa myös tähän etupihalle. Aika näyttää. Oikeastaan on ihan kivakin, kun aina vähän joku kesken. Kävisi elämä tylsäksi, jos kaikki olisi aina heti valmista.


Tässäpä maitokärryni! :)


Lumi on niin ihmeellinen elementti, että sitä voisi ihastella vaikka kuinka kauan. Tässä nappasin kuvan auton peilin päältä, missä oli ikäänkuin "lumitikkuja" vieri vieressä.


Ja sielläpä se meidän Intikkakin nököttää, kesää odotellen. 
Meidän pihalla kun kääntää selkänsä, niin pääsee "historiamatkalle." 
Ajanpatinaa...


Ja tätä en vain lakkaa ihastelemasta. Armaani tekemä puuliiteri/varasto, mistä Kätevä Emäntä kipaisee hakemassa puut tupaan. (Kunhan ensin luo lumet.)
Kyllä sitä ihminen voi olla pienestä iloinen. 
Voisikohan kesäksi muuttaa tuonne? ;)


Jos nämä 3 vanhaa kuusta osaisivat puhua, niillä olisi monta tarinaa kerrottavaan.
 Etuovesta astuttaessa kuuset tervehtivät meitä komeudellaan. 


Oletko sinä ihan pihalla? ;)Kommentit

Suositut tekstit