Naisen mieli; Muuttuva sisustus


Tiedättehän tunteen, kun jotain pitää muuttaa. Ette vain keksi mitä. Sitten se tunne vaan tulee,käsi tarttuu sohvaan ja kampeaa seinältä toiselle. 
Hetken aikaa seisot lipaston edessä miettien,olisiko sen paikka parempi jossain muualla.Kunnes muistat,miksi alunperin siirsit sen tuohon paikalle. 


Matto,liian pieni nyt yksinään. 
Toisesta huoneesta toinen pariksi.Noin. 
Nyt se on hyvä!
Tulipa avaruutta!


Mitäs sitten?
Pieni pyykkikori lapsen kirjoille. 
Hetkittäin maalaisromantiikka palaa aina sisustukseen. Ja aina silloin tunnen olevani kotonani. 


Noin. Nyt silmä lepää.
Calle kiertää katsomassa uuden järjestyksen. 
Sohvalta taas uusi näkymä.Passaa.


Ulkona on jo syksyistä ja minä odotan vielä kesän tulemista. Hetkittäin masentaa,toisena nautin tästäkin hetkestä.
Elämä. Aika ihanaa ollakseen totta.

Ajatukset leijailevat tulevissa syntymäpäivissä...

Mukavaa lauantaipäivää, Sinulle!♡
Kommentit

 1. Tietäisitpä miten usein täällä on pyyheliinat huonekalujen jalkojen alla ja sitten ähkitään ja puhkutaan ja kas taas on tuokin paina mööpeli paremmassa paikassa, kunnes.... no juu, mieli on muuttuvainen..:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lauantaita sinullekin, ihania kuvia ja kiva tunnelma!

  VastaaPoista
 3. Itse olen juuri tuollainen, alan muka vain imuroimaan ja pian huomaan tuhranneeni aikaa muutaman tunnin, vaihdetut verhot, matot ja huonekalutkin on saaneet uuden paikan. IHanaa kun vaihtelemalla saa ilmaiseksi uutta ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Tää on niin tuttua....minä en enää ole edes pysynyt laskuissa kuinka monta kertaa esim tänä vuonna olen jo vaihtanut järjestystä olohuoneessa ja kuinkahan monta kertaa tulenkaan vaihtamaan :) Kivoja sisustushetkiä nää vaan on :) Iloista alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Hahah hauska postaus! Tunnistan itseni tästä myös :D Varsinkin kun käytiin asuntomessuilla, sen jälkeen tekisi niin mieli heittää koko kämppä ympäri.

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne.. Ahdistaa sellaiset paikat joissa ei voi ollenkaan vaihtaa järjestystä. Se on kyllä minusta tosi hyvä piristysruiske kun vähän muuttelee välillä. Vaikka ihan pienesti vaan.. Vaikkakin se usein sitten riistäytyy käsistä ja huomaa myllänneensä vähän joka huoneessa!
  Ihanasti sopii nuo matot vierekkäin. Meillekin pitää olla suuri olkkarin matto ja isot matot maksaa hunajaa. Voisikin laittaa kaksi pientä!
  Kyllä on jo pimeät illat! Ihana olisi jo poltella kynttilöitä, mutta kyllä minäkin olen sitä mieltä että nyt on täysi kesä vielä! Ei vielä syksyjuttuja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit