Särkänhelmi Kalajoella

Majoituin toukokuussa Kalajoella olevassa "lomamökissä."
Särkänhelmi on vasta valmistunut loma-asunto, mitä voin suositella kaikille. Etenkin jos olet isommalla porukalla liikenteessä ja jos haluat lapsille jotain ekstraa... :)

http://www.kalajokikeskusvaraamo.fi/mokki/sarkanhelmi.html

Tuolta sivustolta löytyy laadukkaita kuvia tiloista. Minä otin kuvia muutamista kivoista yksityiskohdista. Keittiöstä löytyi tämä kaunis, pieni lasikaappi. Lasikaappi sisälsi juomalaseja useammallekin sekä isoja kattauskulhoja.


Yläkertaan menevä porraskäytävä oli kauttaaltaan valkoinen. Tässä oli jotain erilaista, mihin en ole törmännyt aikaisemmin. Seinässä oli pitkänmallinen lasivalaisin.


Yläkerran aulasta löytyi kangaspäällysteinen taulu. Kangastauluja oli myös muissakin huoneissa, ainakin ruokailutilassa, mutta enpäs hoksannut napata siitä kuvaa. Itsekin olen tehnyt näitä tauluja ja niillä saa kyllä mukavasti uudistusta, edullisestikin. Itse olen joskus ostanut kirpputorilta vanhan canvas-taulun ja otin siitä kankaan pois. Uuden kankaan kiinnitin niittipyssyllä ja kas, uusi taulu on valmis!


Tämä valaisin löytyi yläkerran makuuhuoneesta. Tässä on jotain kiehtovaa, vaikka onkin muovia. Kauempaa katsottuna valaisin on minusta kaunis.


Särkänhelmi toukokuussa.Särkänhelmi oli sisustettu Ikean sisustustavaroilla. Ainakin astiat, pöytäpyyhkeet, liinat ja pienet sisustustavarat olivat Ikeasta. Itse kiinnitin huomiota erityisesti siihen, että Särkänhelmessä olisi asunut pitemmänkin aikaa. Kaikki ruoanlaitosta leivontaan tarvittavat tarvikkeet löytyivät. Astioita oli reilusti ja kaikki olivat sävysävyyn pöytäpyyhkeestä lähtien. Särkänhelmen keittiö/olohuoneen värisävyt olivat musta-valkoinen-limenvihreä.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä majoitusvaihtoehtoa ja hintakaan ei ollut päätä huimaava.


-Anne-

Kommentit

Suositut tekstit