Kuin silloin ennen...

Minulla on valokuvaidea... :)
Olen skannannut vanhempieni albumeista vanhoja valokuvia, joita haluan muistoksi seinälle. Vielä pitäisi tehdä miehen suvusta sama homma. Loppujen lopuksi aika nopeaa hommaa, kun alkuun pääsee. Näin eräässä sisustusliikkeessä ihanan idean. Vanhan ikkunan taakse (lasi paikallaan) oli laitettu ikkunan kokoinen kontaktimuovi kaksinkerroin. Kontaktimuoviin oli laitettu valokuvat kiinni (teipillä tms.) ja kontaktimuovi oli kiinnitetty ikkunapokaan. Näin kuvat sai vielä irti, mutta kauempaa katsottuna näytti, että ne ovat ikkunassa kiinni.
En löytänyt teille siitä nyt kuvaa...

Tässäpä muutamia ihania otoksia historiastani:


Tässä sitä on ehditty istahtamaan valokuvaan, vaikka on varsin arkisen näköiset asusteet päällä. Oikeata elämää, rento, huoleton olemus... ei kiirettä. Ja vaikka olisikin, ei näytetä päällepäin. Hitaamminkin ehtii... Kyllä saisi nykypäivän ihmiset ottaa heistä mallia.Kuvan nainen oli kirjoittanut taakse; "Tunnettekos tätä karjakkoa. Kuva on otettu nopeasti, älkää näyttäkö tätä kenellekään. Laitan paremman kuvan jos sellainen joskus kohdalle sattuu."
Vaatimatonta.... :)  Mummunikohan tässä lie lypsylle menossa tai tulossa. Niin on kesäilma mukavan oloinen... näistä vanhoista kuvista välittyy tunnelma ihan eri tavalla kuin uusista otoksista. Elämä on vaikuttanut kaikinpuolin huolettomalta, mitä se ei kuitenkaan ole ollut. Erilaiset kiireet ja ongelmat ovat painaneet varmasti ihmisten mieliä jo silloinkin... mittasuhteet ovat vain niin erilaiset. Ei sitä joka rasausta jääty murehtimaan...                       Mummo kanasensa niitylle ajoi, pienet kanaset ne hyppeli...                                         Ihanat miehet rannalla...


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

-Anne-

Kommentit

Suositut tekstit