Vierashuoneen muutos

Ja jotta, ideat eivät loppuisi päätin muuttaa sisustusta myös vierashuoneessamme. Samasta huoneestahan löytyy myös Serafiini-kotipuoti, joten muutos oli paikallaan. Ja tässäpä esittelen sen nyt teille! Olkaa hyvä! 
Onhan se paljon hienompi, eikö totta! Ja miten ihmeessä tähän huoneeseen tuli lisää neliöitäkin ja tuo mielestäni liian tumma Jussi-lipastokin muuttui aivan erinäköiseksi ja vain siirtämällä se toisen ikkunan alle. :) Nyt siinä on Calle Aukustinkin mukava makoilla ja katsella ikkunasta!
Laatikon päällä olevat tyynyt odottavat vielä kangastaan ja löytävät paikkansa sitten sohvasängyn päälle... mutta ensin pitää olla kangasta ja ideoita... :)

Samalla, kun ideoin ja etsin lisää uusia kankaita vaatehuoneesta, sain järjestettyä vaatehuoneenkin ja katsokaapa miten ihania tyynyliinapinoja sieltä nyt löytyykään!


Kaitaliinatkin löysivät hyllyltä oman paikkansa.Muistatteko sen Marimekon vihreän Kevätjuhla-kankaan? Kangas on nyt saanut väistyä vaatehuoneen hyllylle ja styrox-taulu on saanut uuden päällisen. Ostelen kankaita yleensä Ale-laatikoista, lähinnä LöytöPalan kilokankaista. En osta kalliita kankaita, niin ei harmita sitten niin paljon jos haluaa vaihtaa tai jos kankaaseen tulee tahra. Olen tehnyt tästä samasta kankaasta keittiön pöydälle myös pöytäliinan.


Taulun alareunasta roikkuvat Serafiinin pienet korit, joihin voi laittaa vaikka yrttejä, sipuleita, pieniä tavaroita, kynttilöitä... Korit pääsisivät oikein oikeuksiin, jos ne kiinnitettäisiin esimerkiksi metalliketjulla kattoon tai johonkin korkeammalle. Aivan ihastuttavat korit!

Syksy tekee tuloaan ja oviin on mukava ripustella syyskransseja. Serafiinilta löytyy edullisesti kauniita kransseja sekä rottinkikoreja pestävällä irtopäällisellä. Kori on kestävä ja voi käyttää vaikka kauppakorina, mökkiviemisenä, saunareissulla...

Tänne väliin tupsahti näköjään vähän omaakin tuotosta eli niitä "ideoita..." Violetti tyynynpäällinen on äitini neuloma tyynynpäällinen ja kukkakuosinen tyynynpäällinen on "Emman peruja" eli nostalgiaa on myös mukana. Kangas on siis oikeasti vanha, mutta henkii vanhoja muistoja omistajastaan ja entisestä elämästä.


Serafiinilta löytyy kranssien lisäksi ihania kynttilöitä sekä kuvassa näkyvä aterinkori.


Suloisia kynttilöitä lahjapaketeissa, jauhoja olisi mukava laittaa sinisiin lasipurkkeihin kenties Sinun siniseen keittiöön... :)


                                     Ihanat Sinkkiset astiat ovat olleet suosittuja.             Kauniisiin lasiastioihin voi piilottaa vaikka pähkinöitä... Hmm.. tulee ihan jouluinen olo!
Kauniita ajatuksia Syksyn odotukseen!
-Anne-

Kommentit

Suositut tekstit