Ajatuksia kodista


Olen tässä selaillut seuraamiani blogeja ja huomaan, että meillä on varsin "erivärinen" koti, mitä monessa sisustusblogissa. Monella on kauniin ja puhtoisen valkoinen ja tokihan minäkin sellaisesta pitäisin, mutta kuitenkin tämä koti on jotenkin vaan meidän näköinen ja sellainenhan se pitää ollakin. Meillä uskaltaa kellahtaa sohvalle vaikka ei olisikaan ihan pyhähousut jalassa ja kangasliina laitetaan pesuun, jos siihen tulee tahroja. Kulutusta ja elämää kestävää.

Toki meidän koti on rakennettu aika paljon uusista ja vanhoista huonekaluista. Uusia on yritetty ostaa vähän vanhanajan malliin ja vanhaan tyyliin sopivaksi. On tämä minusta oikein mukava koti, vaikka ei olekaan aivan sisustuslehdestä. ;)

Eniten olen saanut kiitosta tästä blogista siitä, että olen ideoinut juurikin niitä "tavallisia" ideoita ja edullisia ratkaisuja, vähällä rahalla ja ideoinnilla saa usein paljon aikaan.
Toki haluaisin minäkin vielä uuden valkoisen ruokailuryhmän ja jotain muutakin, mutta kaikki aikanaan. Nyt ei ole varaa uuteen ruokailuryhmään, silloin vanhaa täytyy tuunata uusilla päällisillä ja uudella pöytäliinalla.

Meidän Calle Aukusti ainakin nauttii omasta ihanasta kodistaan ja hänen omasta huoneestaan. Calle istuu aina aamuisin oman huoneensa (myöskin vieraiden käytössä) piirongin päällä katsellen ikkunasta kun lähdemme töihin. Saattaapa joskus ottaa vaikka torkutkin siinä.

Tässä kuvassa Calle on tiukasti äidin syleilyssä ja ottaa kaiken ilon ja rakkauden irti elämästään!
Ihania hetkiä elämäänne!
-Anne-

Kommentit

 1. Hei!
  Ensi kertaa blogissasi vierailemassa. Mukavalta vaikuttaa :)
  Onko kissa kokonaan musta? Kokonaan mustissa on jotain ihanaa :D

  VastaaPoista
 2. Hei! Onpa mukava, kun tykkäsit! :)
  Calle on tosiaan kokonaan musta tai ihan jos tarkkaan katsotaan, niin ruskehtavan musta, mutta mustaksi häntä "kutsumme." Ei ole minkäänlaisia laikkuja. Ja ihanahan se on tosiaan. :)

  -Anne-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit