Taas ois yksi idea...

Sisäpiirihuumoria... Mieheni on verrannut minua viime aikoina "Siuruan Rubenssiin..." (nettiin videoita tekevään mieheen...) Hänellä kun on tapana tehdä "tänäänkin" yksi video, kun ideoita pukkaa... Ideoita on pukannut täälläkin, tosin ei videoiksi asti. Minulla vaan ideoita tulee ja menee ja viikonlopun aikana niitä tosiaan vaan tuli ja pakkohan ne oli tehdä todeksi. Kävimme oikein lauantaina kaupoilla, että saan uutta kangasta ideoitani varten. Eihän minulla ostovaiheessa varsinaisia ideoita ollut, mutta kankaiden kotiuduttua niitä sitten alkoi tulemaan. :)

Minulle on naurettu täällä, että välillä jää imurikin keskelle lattiaa, kun tulee taas ideoita... Onneksi on ymmärrystä ideoilleni löytynyt ja naurua meillä ainakin on täällä kotona riittänyt!
Onhan se hyvä, että emännältä ei ainakaan ideat lopu... :)Ennen niin tylsä makuuhuone sai uuden piristyksen, kun ompelin sängynpäätyyn päällisen. Sänky näyttää nyt ihan eri näköiseltä, eikä sängyn väri hallitse enää huonetta niin paljon. Yöpöydät ja pöytävalaisin saavat väistyä jossakin vaiheessa, mutta ensin pitää tulla idea... :)Sängynpeitteen sujautin sängyn ja patjan väliin ja laitoin vielä "nukkumatyynyiksi" kummallekin kaksi tyynyä. Näin päätykin nousi vähän ylemmäksi. Samasta kankaasta syntyi myös uusi tyyny, missä on "nykäisykulmat." Oikeastaan nämä kulmat tulivat vähän vahingossa, mutta sitten jatkoin vain tätä vahinkoa ja minusta tyynystä tuli aika pirteä, erilainen!


Sängynpääty lähempää tarkasteltuna...
Samasta kankaasta syntyi vanhan piirongin päälle liina ja ihan kuin piironkikin olisi uudistunut ja raikastunut. Huomatkaa "peilin pidike..." vanha kirja. Käytän peiliä välillä irtopeilinä hiustenlaitossa, siksi emme ole kiinnittäneet sitä seinään.Samaa sarjaa jatkoin myös tuoliin...

Ikkunaan halusin mahdollisimman paljon valoa antavan verhon. Ompelin keskelle tankokujan ja reunat heitin tangon ylitse. On ihana, kun ikkuna näyttää nyt paljon isommalta ja korkeammalta. Valo tulvii huoneeseen heti aamusta ja mikä parasta; suoraan sänkyyn aamulla!
"Voiko ihanammin päivä enää alkaa..."

Kuivatetut ruusut kaunistavat Aalto-maljakkoa. Ruusuista löytyy sama värisävy kuin kankaan kuosista.


Makuuhuoneemme "Helmi" on ehdottomasti tämä valaisin! Siinä on ripaus Bling Blingiä, mutta juuri sopivasti, niin että se sopii yhteen vanhan ajan kalusteiden kanssa.

                       


 Päätyseinään on kirjoitettu kaunis ajatelma. Sisustustarrat olen tilannut omalla tekstillä Vaniljakoti.fi:stä.

"Älä ole koskaan niin kiireinen, ettei sinulla olisi aikaa olla onnellinen."Makuuhuoneen toisella seinällä ovat Petra-keittiön kaapistot, värinä Cappuccino.
                                                     Ihania ideoita myös, Sinulle!

                                                                        -Anne-

Kommentit

  1. Hyvä idea tuo sängynpääty! :D Taidanpa "varastaa" sen itselleni, kun olen pähkäillyt saman ongelman kanssa. Sänky kuitenkin on niin uusi (ja miehen) ostama, ettei sitä raaski vielä vaihtaa. ;) Siis ei sänkyä eikä miestäkään! :D

    VastaaPoista
  2. Ideat vapaasti "poimittavissa!" :)
    Sillä saa kyllä mukavasti uuden näköistä aikaan ja tekeminenkin on varsin helppoa. Mittanauhalla mitat vaan korkeudesta, leveydestä ja tuohon päädyn päälle tein toki oman kaistaleen, sitten olen vaan ommellut kaikki yhteen ja pujottanut sen päälle. Innokasta ideointia! :)
    -Anne-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit