Uutta ja vanhaa sulassa sovussa

Täällä on taas pyöräytelty huonekaluja huoneesta toiseen. Vähän on "uuttakin" tullut mukaan. Tämä on minulle samalla surutyön tekemistä, saan purkaa ajatuksiani johonkin muuhun.
Uutena tulokkaana on kaksi vanhaa pöytää sekä yksi tuoli, mikä ei nyt näköjään tullut kuvaan. Teen siitä sitten uuden postauksen.

Vähän huonosti nyt näkyy tuosta kuvakollaasista nämä muutokset, mutta tuon tapetin kohdallahan oli valkoinen astiakaappi. Ruokapöytä oli päätyikkunan kohdalla... kiikkustooli pysyi paikallaan. Harmi, kun en saa näihin kuviin taltioitua sitä tunnelmaa ja kokonaisuutta.
Huomaatteko pöydän päässä olevan tuolin? Siinähän se vanha raksa-aikainen tuoli nököttää, ulkomaalilla maalattuna.. :D Ja sointuu niiiin komiasti!

Niin ja unohdinpas tykkänään kertoa, että olen muuten värjännyt nuo HobbyHallin pellavaverhot. Nehän olivat luonnonvalkoiset ja jotenkin niin meidän seinien kanssa samanväriset... no, väriä koneeseen ja kas, uudet verhot ikkunaan! Silittämättä siistit eli pellavan luonnolliset "rutut" näkyvät kauniisti. :)


Alla kaikenlaisia ihanuuksia...


Nyt olisi vielä kodinhoitohuoneen siivous -> pyykit kaapiin, kuivumaan, tavaroiden järjestelyä... vaan onhan se päivä huomennakin. :)

Iloa ja valoa sinunkin päivääsi!

Kommentit

  1. Kauniilta näyttää...kummasti se piristää, kun välillä iirtelee huonekaluja...:)

    VastaaPoista
  2. Blogisurffilua harrastelen, ja tänne päädyin kun laitoin hakusanaksi vitriinin muutos :)
    Teillä näyttää kyllä tosi kauniilta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit