Vintagea ilmassa

Hei pitkästä aikaa!
Nyt tuntuu, että virta loppuu justiinsa vaikka kuvista päätellen, sitä kyllä on. :D
No jaa, ehkä tämä virran vähyys on luonnollista, loma loppui, olen nukkunut huonosti, paljon mietittävää, vauhdikas työ... kyllä se tästä taas lähtee rullaamaan. :)
Viikonloppuna vierailimme mukavissa häissä, missä oli luonnollisesti kaunis morsian ja komea sulhanen. Lämmintä piisasi, mutta iloa oli sitäkin enemmän. Ja minä jopa intouduin luikauttamaan valssin jos toisenkin ja ilman virvoittavia juomia... :)
Oikeassa porukassa sitä joskus rohkaistuu tekemään yhtä ja toista ja huomaakin osaavansa paljon sellaistakin, mitä ei ole aikaisemmin hoksannutkaan.

Niin, lupasin esitellä vähän uudistusta aikaisemmin. Jonkin verranhan täällä on taas tapahtunut yhtä ja toista, mutta ehkä emännän ulkonäössä eniten. :) Hiukset ovat muuttuneet todella tummaksi ja erilaiset huivit löytäneet käyttötarkoituksensa. Tässä uusin villitys, vähän Vintage-tyyliin...
Hiuksethan täytyy laittaa entiseen tapaan, mutta huivilla ilmeeseen saa piristettä. Huivin väriä voi vaihtaa mielialan ja asusteiden mukaan.Callen kamarissa on leväytetty sänky levälleen, koska yövieraita on nyt ollut enemmänkin. Ja, tuossa asussaan se saa nyt toistaiseksi ollakin. Voihan siihen itsekin köllähtää päiväunosille.


  Tämän ihastuttavan kukkasen saimme osanottokukaksi. Kaikki muut ovat jo lakastuneet, mutta tämän olen saanut pidettyä kauniina. Toivottavasti saan sen myös säilymään. Jos sinulla on hyviä vinkkejä kukan hoitoon, laitahan tulemaan!Ja näistä värjätyistä pellavaverhoista olen äärimmäisen tyytyväinen! Rohkeasti vaan pesukoneväriä koneeseen ja kankaat sinne! Siitä se innostus sitten aina lähtee!

Ja ystävämme Calle Aukusti on ollut myös menossa mukana. Hän on vain ollut nyt useampana yönä sitä mieltä, että äiti voisi pitää seuraa hänelle, eikä nukkua... :D

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, Anne

Kommentit

 1. Orkideaa ei juuri tarvitse hoitaa...upottaa vaan aina välillä tunniksi pariksi veteen...:)
  Munulla vanha orkidea aloittamassa juuri kukintaa ja yhteen on tulossa poikasia.
  Tykkään myös käyttää huiveja.

  VastaaPoista
 2. Mäkin sain tänä vuonna vihdoin orkidean kukkimaan uudestaankin, kun sinnikkäästi joka torstai upotin sen ruukkua myöten puoleksi tunniksi veteen, lannoitetta laitan myös kukinnan aikana joka kolmas viikko pullon ohjeen mukaan ;)Kaunis huivikampaus, mun tätyis keksii kans uusia tuulia hiuksiin, pituudesta en oo hirveesti valmis luopumaan ! Iloista heinäkuun loppua ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Olen yrittänyt varjella kukkaa. Toivotaan, että se pysyisi hengissä. :)

  VastaaPoista
 4. Calle Aukusti on suloinen! Mulla ei ole ikinä ollut orkideaa.., pitäisiköhän joskus hankkia ja yrittää kasvatella sitä?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit