Ajanhallintaa vai mukavaa elämää?

Uusin hankinnoistani... nahkakantinen kalenteri!
Aivan äärimmäisen kaunis ja VALKOINEN! ♥

Kuten jo aiemmin kirjoittelin tuosta ajankäytöstä, oman itsensä kannustamisesta jne. päätin hommata tällaisen hienon ajankäyttöesineen. :)

Ja onhan tähän tokikin paljon mukavampi raapustella ja suunnitella kaikkia mukavia tulevia juttuja... 
Muistatteko, kun kerroin aiemmin (kerroinkohan?) että kun en juuri missään käy /käydä ja joka päivä tuntuu samalta ja ja... 


Nyt minulla on kuulkaa suunniteltuna jo muutama mukava juttu parin kuukauden ajalle. Ja voin sanoa, että ihan on erilaista tämä elämä, kun on mitä odottaa. ♥
Uuteen ajanhallintaan olen kirjoittanut itselle myös muistutuksia lenkeistä ja siivouksesta... niistä kuitenkaan stressiä ottamatta. Ne on vaan vähän niinku "vinkkinä." 


Uutena asiana olen aikonut opetella myös toiveiden esittämisen työvuorolistoihin... 
Myös kaikenlaisten "ei niin mieluisten" tavaroiden ja asioiden karsiminen elämästä tekee hyvää. Kaikkeahan ei voi kokonaan poissulkea, mutta niiden kohdalla voi muuttaa ajattelutapaa. Eikö? 


Sisustus- ja lifestylebloggaajien tapaamisessa saimme monenlaista lahjaa yhteistyökumppaneiltamme. Saimme mm. Johanna Lehtisen ihania kuvakortteja ja -tauluja. Olen ostanut kortille kauniin valkoiset kehykset. Itse ihastuin näihin mainioihin tauluihin ja olen ajatellut ripotella niitä vähän joka huoneeseen muistuttamaan kauniista ajatuksista.

Ostosreissulta mukaan tarttuivat myös nämä ihanat kukat sekä mustat kukkaruukut Ale-löytönä, tottakai! En ole koskaan ostanut mustia kukkaruukkuja... ei ole tullut edes mieleen! Silti... ne ovat kyllä tosi kauniit! (Tässä kyllä näyttävät vähän synkältä, mutta päivänvalossa eivät. ) :)


Jos sinuakin kiinnostaa Johanna Lehtisen taidokkaat työt, kurkkaappa tänne!


Kaunis kiitos, kun olette olleet "hengessä" mukana!
Ettepä usko, miten mukava on jakaa näitä pään asioita teidän kanssanne. Joskus asioiden jakaminen on ihan hyväksi! ♥Mitäs kivoja asioita te olette oivaltaneet?

Kommentit

 1. Mekin ollaan hirmuisia kotihiiriä yleensä, ja nyt parin viime viikonlopun aikana kun on oltu liikekannalla niin on huomannut, miten
  piristävää se on käydä tuolla ihmisten ilmoilla. Joten enemmän äksöniä elämään, sen minä olen nyt oivaltanut! :-D

  VastaaPoista
 2. Ihana valkokantinen kalenteri, minä tein itse vihkosen mihin laitan joka kuulle niitä projekteja jotka jäänyt kesken elikkäs tammikuun aikana oli et tee keskeneräiset tyynyt valmiiksi (ovat olleet jo vuoden keskeneräisinä) sitten oli et tee musta/valkoinen pyöreä matto valmiiksi..ja sen jo teinkin..kolmas oli et hanki nyt vihdoin se rautasohvan pohjalevy..kaikki tuo pitää sen kuukauden aikana saada tehtyä.helmikuulle oli lenkkeilyn ja ulkoilun aloitus koska liikun tosi vähän..mutta mitään sääntöjä siihen ei ole kuin että yrittäisin edes 3xviikossa sitten voi lisätä jos innotus palaa..maaliskuulle oli kukkamullan hankintaa ja pitäisi laittaa viheraksvit uuteen multaan ja isompiin ruukkuihin..
  Kyllästyin kun sata rautaa tulessa ja tekemättömiä juttuja on siellä täällä..ja itsestäkin pitäisi huolehtia enemmän. Koska oikeesti minulla on mania vaiheita elämässä (on diagnosoitukkin) niin silloin aloitan innolla ja kaikki jääkin kesken..niin päälimmäisenä tuon suunnittelun on tarkoitus laittaa elämää kuntoon ja siten et se olisi hallittavissa..kun omaa kaksisuuntaisen mielialahäiriön joka on mania voittoinen voi arvata mikä kaaos on välillä..ehkä myös siksi siivoankin niin paljon että elämässä olisi se jokin järjestys ja tämän vihkon kanssa pysyn hallitsemaan sitä enemmän..lääkitystä minulla ei ole tuohon koska en halua niitä..ei mitään lääkkeitä silloin kun itse pystyy hallitsemaan omaa elämää ja koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa opetella sitä..luomuna tämä tytteli haluaa selvitä kaikesta, sitten kun tarvitaan antibioottia tulehduksiin tai särkylääkettä migreeniin niin otan sitä..tai vitamiineja synkkiin vuodenaikoihin sillä pärjää ja aivan loistavasti :)
  Mukavaa tiistaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea!
   Minäkin tein joulun alla jääkaapin oveen listan, mutta huomasin että tein kaikkia muuta kuin niitä listassa olevia. :D
   Hienoa, kun kerrot itsestäsi noin reilusti. Ja nostan sinulle hattua, kun olet itse huomannut miten itseään voi hoitaa. ♥

   Mukavia päiviä myös sinulle!

   Poista
  2. Joskus vaan tuntuu että uskaltaako tuota dg,noosia sanoa ääneen..jos ei tuosta mitään tiedä niin silloin saa leimatun maineen..mutta toisaalta kerrotaanhan sitä diabetes, laktoosi-interolanssista, migreenistä sun muustakin avoimesti..niin ei tämäkään nyt sen kummoisempi juttu ole ja lääkäreissä käydään flunssan, kipujen ja kolousten takia kuten me kaikki..samanlaisia kuitenkin mutta erilaisia juttuja mitä kullakin :)

   Poista
 3. Hieno kalenteri! Taisi olla sulle tarpeeseen :) Saat sinne suunnitella :) Kukkaruukut on kyllä hyvän näköiset! Kävis meillekkin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihan tarpeeseen tuli! :)
   Sinne on nyt mukavasti tullutkin juttuja!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit