Pintaa syvemmältä; saunakamari

 Täällä puuhastelut jatkuu... nyt on kyllä välillä täytynyt keskittyä ihan uusiin työkuvioihinkin, mutta kotona meiltä löytyy nykyään ihan energiapommi... vai sanottaisiinko paremmin siivousintoilija.
Ja sehän on vain hyväksi! ♥

Intoiluun on montakin syytä... mutta, suurimmaksi selittäjäksi luulen ihan vaan veden juonnin. Juon päivässä vähintään 3L vettä ja se käy alkukankeuksien jälkeen todella helposti! Veden juonti on poistanut minulta ylimääräisiä nesteitä, ei vielä kiloja... silti olen kaventunut... olen HUOMATTAVASTI pirteämpi, nukun paljon paremmin, hartiat ei jumita enkä sairasta migreenejä.
Jaksan paljon paremmin kaikin puolin!
Ja se, mitä tulee siihen siivoamiseen... on ihanaa, kun on siistiä! Kun jokapäivä kohentelee paikkoja, vilauttaa vähän joskus imuriakin... (tämänhän moni on älynnyt jo aikoja sitten... :D ) niin on paljon mukavampi olla, eikä siivoaminen tunnu enää SIIVOAMISELTA!
Mutta, se siitä... tästähän meillä lähdettiin joulun jälkeen...
Tuo ns. saunakamari on elänyt tässä kolmen vuoden aikana moneen kertaan...
Tästähän meillä pääsee saunaan, kodariin, meidän makkariin ja keittiöön eli on ns. välikulkutila.


Liikaa tavaraa, ahdasta, tunkkaista...


Ja TÄHÄN TULTIIN! ♥

Kaapistot muuttivat paikkoja keskenään ja yhdelle seinälle valikoitui maaliksi Tikkurilan Tunneväri-kartasta Y500 Takorauta. Muut seinät jätimme entiselleen. Muissa seinissä värinä  G467 Herkkusieni.

Jo pelkästään kaapistojen vaihdolla huoneeseen tuli silmämääräisesti monta neliötä lisää!


Huoneeseen olemme ajatelleet vähän rouheampaa sisustusta, mutta näillä entisillä mennään toistaiseksi, kunnes uudet ja sopivat löytyvät. 


Mutta, tämmöisiä paljastuksia tänään!Mitä sinulle kuuluu? ♥


Kommentit

 1. Kolme litraaa huh. Itse pidän töissäkin kannua vieressä että jousin edes vähän mutta tiukkaa tekee ja vessassa saa laukkoa melkein joka potilaan välissä. Enemmän haluaisin juoda mut miksi se ei vaan maistu. Oispa edes jano.
  Ihana koti siellä. Kelpaapi asua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vedenjuonti alkaa kuule luistamaan ihan itsestään, kun siinä pääsee vauhtiin! Eikä vessassakaan tarvitse käydä enää myöhemmin niin useasti. :)

   Poista
 2. Kiva muutos! Tumma seinä näyttää hienolta! Tuntuu kuin isontaisi tilaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit