Häivähdyksiä elämästä

Hei Ihanuudet!
 
Joku on ehtinyt jo kysyä kuulumisiakin, kun ei mitään kuulu... ♥ Se tuntui ihanalta. Kiitos! ♥
 
Olen ollut enemmän ja vähemmän tietoisesti poissa. Pari kertaa olen avannut tämä sivuston, mutta mitään en ole saanut siihen kirjoitettua. Ajattelin, että pidän taukoa niin kauan kuin tuntuu taas hyvältä kirjoittaa.
 
Joskus elämässä on hyvä ottaa hetkiä, jolloin on "tauolla."  Voi sitä kutsua vaikka pysäkiksikin, odottelupaikaksi.
Tauolla olen oppinut taas muistuttamaan itseäni tästä sumusta, missä milloinkin elän ja mihin aina päätä pahkaa tunnun ajautuvan.
Sillä hetkellä se tuntuu hyvältä, mutta sitten joudun palaamaan taas pari askelta alaspäin. Muistuttamaan itselleni, että hop tyttö! Alas sieltä! Tässäkin kerroksessa on vielä katsottavaa. :)
 
Elämän tasapainottelu tuntuu olevan elämänmittainen matka ja välillä siinä pysytään - välillä taas mennään rataa edestakaisin ja etsitään paikkaa. Sitten on seesteisempiä hetkiä, jolloin pysähdytään miettimään ja kerätään voimia seuraavaan.
 
Oletko koskaan miettinyt, että miten tällaiset hetket vaikuttavat sinun tapaasi sisustaa tai pukeutua?
 
 
 
 
Kuten huomaatte, seesteistä on. ♥
 
 
 
Kuvat kertokoot teille tarinan...
 Rauhaa, rauhaa, rauhaa. Sitä haluan kotimme olevan. Pala menneisyyttä ja historian havinaa. Paikka, missä voi pysähtyä. Istua ja olla.

Kauniita ajatuksia Sinulle! ♥
Ihana, kun olette siellä!

Kommentit

 1. Iltaa :) Jo odotin minäkin , että missä luuraat.Kyllä se täälläkin menee ihan mielialojen ja tunteiden mukaan tuo sisustaminen.Ja kun on ollut sellainen kauhea vimma monta päivää tulee "krapula". Ei huvita edes imuriiin koskea.Ja kuten sanoitkin seesteisyys kyllä kuvistasi näkyy :) Ja on se maalisutikin päässyt hommiin.Mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iltaa! Mukava, kun odotit! :)

   Juu, yhtenä iltana sain vimman ja kuten huomaat... se jatkui ja jatkui... :D

   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kiva kuulla susta <3 Välillä on hyvä olla pysäkillä :)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa! :-) Siellähän on puuhailtu yhtä ja toista!

  VastaaPoista
 4. Minä se vain kyselin kuulumisianne..itellä ollut niin touhukasta eloa et kaipailee jo välil rauhaakin. Useasti pääsen sun kirjoituksilla itsekkin ajatteleen omaa eloa usealta suunnalta:)
  Kiitos sinulle ajatuksistasi! Kohta on lapsilla hiihtoloma, ite paiskin senkin viikon töitä...mut ihanaa, kevättä kohti mennään! Aurinkoa ja valoisia päiviä sinulle, miehelles ja callelle. T. Reija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Reija!
   Olipa mukava kun laitoit viestiä! :) Milloinkahan me ehdittäisiin ihan nähdäkin?

   Poista
 5. Tauko tekee varmasti välillä hyvää :) Kauniin kodikkaalta näyttää kodissanne ❤️Paikalta jossa kaikki on hyvin ja tosiaan mainitsemasi rauhallisuus välittyy kuvista :) mukavaa viikkoa ❤️

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja ihania mietteitä. Itselläkin tulee arjen kiireen keskellä pausseja blogista ja muistakin itselle tärkeistä asioista. Itselle pitää olla armollinen.
  Ihanaa kun kirjoittelit pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 7. Täältähän löytyikin ihana blogi!! Pitää alkaa seurailemaan postauksiasi :) Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit