Kevätmielellä

Hei, Ystäväiset!
En suinkaan ole unohtanut teitä, enkä lannistunut... päätin vain ottaa "happea" välillä, kun alkoi tuntua ettei ole oikein mitään kerrottavaa. 
Joskus tulee niitä kausia ja silloin ajatuksille on vain annettava tilaa.

Yövuorot ovat taas ohitse ja reissussakin on Murun kanssa käyty. Olemme aloittaneet elokuvien katsomisen ihan uudelta tasolta... vai voisiko sanoa, että uudelleen. Tai onkohan me aiemmin sitä oikein koskaan edes aloitettu? :D
No, joka tapauksessa nyt ollaan ihan juonessa mukana näissä uusimmissa kotimaisissa ja tiedetään, mistä muutkin puhuu...

Tänä viikonloppuna olen saanut nauttia myös monien ystävien mukavasta seurasta, makkaranpaistosta, kauniista ilmasta ja kevään tulosta.
On naurettu Uunon toilailuille ja leivottu ex tempore pullaa...
Olen myöskin perustanut Facebookkiin uuden ryhmän nimeltään Puoti. Käyppäs kurkkaamassa, jos kiinnostuit. (Puoti on julkinen ryhmä.)
Aikaisemminhan perustin paikallisen sisustuskirppiksen ja sitä kautta olen myynyt todella paljon sisustustavaraa kodistamme, samalla on ollut mukava hankkia sitten jotain uutta.
Täytyypä sanoa, että tuo tavaranvaihto on suhteellisen yksinkertaista ja nopeaa tätä kautta.

Alla vähän kuvia meidän keväisestä sunnuntaista! ♥

Mitä sinulle kuuluu ja onko kevät innostanut sinua uusiin "aluevaltauksiin?"Kommentit

 1. Minäkin leivoin pullaa, käytiin myös isännän kanssa katsoon Aikuiseksi viikossa.Ja tänään meille tuli kissanpentu ♥ Ja tuo teidän Calle Aukusti on niin sen meidän entisen kissan näköinen!Oikeen aina säikähdän kun näen sen kuvan :D.Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle :)..joo ja uusi aluevaltaus olisi saada perjantai 13 päiväksi valmiiksi mun tutkintoon pihasuunnitelmani :....

  VastaaPoista
 2. Meilläkin paistoi tänään aurinko♥
  Js heti tuli keväinen olo!
  Vaikka mitä kivaa olet ehtiny puuhailla Anne!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Minä kiinnostuin mutta en vaan löydä tuota Puoti sivua :( On jos jonkinlaista Puoti sivua facessa mutta mikähän on se sinun? :)

  VastaaPoista
 4. Mie taidan leipoa tänään pullaa, aivan ihana kuva kun auringonsäteet tulee sisälle huokaus kevät tulee kukonaskelin ja huomaa jo kuinka päivät on pidenneet.
  Voi miten ihanat pitsiverhot kauniit, välillä on vedettävä happea ja pidettävä hengähdystaukoa jotta jaksaa mukavaa uutta viikkoa sinulle :)
  Minä olen taas piristynyt itsekkin..olen laittanut turhuuksia pois ja suunnitellut uutta mm, kaapin maalaus valkoiseksi mutta kun en pysty sisällä sitä maalata pitää odottaa et pystyy ulkona maalaamaan sen..varastossa taas on liian kylmä ei ole hyvä maalin kuivumisen kannalta :)

  VastaaPoista
 5. Kevät tekee selvästikin rytinällä tuloaan. Tulppaanit on niin ihana keväinen juttu ♡

  VastaaPoista
 6. Ihana aurinko! Mekin saatiin aurinkoa eilen <3

  VastaaPoista
 7. Téillä on ollut tosi kiva viikonloppu! Piti heti käydä liittymässä Puotiin :) Eikö oo ihana, kun aurinko jo kurkistelee! Mukavaa viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
 8. Onpas teillä keväistä ja valosaa, voin vain kuvitella miten kevätaurinko paistaa ikkunoista kotiinne. Nyt minunkin alkuviikon vapaille luvassa aurinkoa ja keväisiä lämpötiloja. Ei muuta kuin täysillä nauttimaan pihalle ja ladulle. Ehkä jotain keväistä piristystä sisustukseen voisi kotonakin kehitellä, vaikka yleensä mitään kovin radikaalia muutosta meillä ei tapahdukkaan. Aurinkoista viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
 9. Kivoja aurinkoisia kevätkuvia! :) Kauniita tulppaaneja! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit