Peace!

Hei blogisiskot!

Minulle on tullut tyhjyys...  Monena päivänä olen aikonut tulla koneelle ja kirjoittaa teille jotain. En ole kuitenkaan oikein tiennyt, kirjoittaisinko sisustuksesta, elämästä vai mistä...
Minua on myös mietityttänyt yksi saamani kommentti, jonka päätin olla julkaisematta. Tiedän, että niitä tulee ja menee... voisin sulkea anonyymit kirjoittajat pois... mutta, en halua koska joukossa on myös asiallisia, ihania ihmisiä joilla on minulle asiaa.

Silti ikävät kommentit ja arvostelut satuttavat. Vaikka, kuinka yritän olla ajattelematta sitä, silti muistan sen ja mietin, että onko tosiaan niin... pitäisikö minunkin ajatella niin kuin kommentoija? Ei, en halua, koska tämä on minun ja meidän koti.
Meillä on juuri ne tavarat ja se määrä, jonka itse katsomme parhaaksi. 
Koti on jokaiselle yksityinen asia, vaikka blogi onkin julkinen.

Mielipiteitä saa olla ja asioista eri mieltä, silti olisi mukava kun arvostelijat kirjoittaisivat reilusti omalla nimellään.
Nyt minua ihan naurattaa tämä kommentti, mutta silti se ärsyttää.

Mutta, sen enempää en aio tästä paasata. Halusin kuitenkin tuoda tämän esille. Ja tiedän, etten ole ainoa bloggaaja joka on saanut ikäviä kommentteja.

Suosittelen lukemaan Linnasalon Elämää-blogia. Siellä on kirjoitettu kauniisti samaa aihetta sivuten siitä, miten jokaisen oma koti on itsensä näköinen ja se ei välttämättä seuraa mitään muotivirtausta eikä tiettyä tyylisuuntaa. Koti voi olla iloinen tai rauhallinen sekamelska useita suuntauksia ja silti se tuntuu mukavalta ja kotoisalta.

Toivottavasti me kaikki muistaisimme tämän.Päätin laittaa lopuksi kuvan meidän kodin valtiaasta Calle Aukustista... 
Hänellä kun on mielipide asiaan kuin asiaan!Rauhaisia ajatuksia sinulle tähän päivään! ♥Kommentit

 1. Jatka vaan samaan malliin! Tästä oli hiukan puhetta viikonloppuna eräässä blogitapaamisessa, etkä todellakaan ole ainut. itse olen moiselta toistaiseksi välttynyt, mutta luulen että jäisin myös miettimään kovasti negatiivisiä viestejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jostain syystä sitä jää miettimään, vaikka ei pitäisi. :)

   Poista
 2. Todella hyvä teksti, jatka vain omaan tyyliisi! :) Ihana kodin valtias teillä! :D

  VastaaPoista
 3. Yritä olla ottamatta itseesi ikäviä kommentteja! Kirjoittajalla on usein itsellä jostain syytä ahdistunut´olo tms. Sulla on ihana elämänmakuinen blogi, joten anna mennävaan <3 Suloinen tuo teidän kissa :)

  VastaaPoista
 4. Älä välitä Anne!
  Sulla on kiva blogi ja hyvää sanottavaa.
  Silti tuollainen on inhottavaa ja satuttaa!
  Jatka vain samaan tyyliin<3

  VastaaPoista
 5. Kateus, tuo suomalaisen kansantauti.
  Tsemippia sinne ja ei muuta kuin uutta juttua putkeen vain!

  VastaaPoista
 6. Anonyymit kommentit on kyllä kumma homma, osataan haukkua ja arvostella kun sen "saa" tehdä nimettömänä. Mautonta.
  Itse sain noin reilu vuosi sitten niin ikävän kommentin että muutaman päivän mietin kokonaan blogin lopettamista, mielestäni en blogannut siksi, että saisin siitä haukut ja pahanmielen. Julkaisin kommentin ja olin todella yllättynyt kuinka paljon ihanat lukijani löivät tälle anonyymille haukkujalle luun kurkkuun.
  Hurjasti haleja, älä piittaa.

  VastaaPoista
 7. Pöh on todella typerää ja osoittaa ihmisestä jotain jos anonyyminä "uskaltaa" rumasti sanoa!Kateellinen varmaan.Minusta on aivan ihanaa lueskella ja katsella näissä blogeissa kaikenlaisia enemmän ja vähemmän sekavia koteja.Se saa mielikuivtuksen laukkaamaan ja ideat "roiskumaan" .Minusta on kuitenkin rohkeaa kun tälläisissä blogeissa uskaltaa julkisesti kotiaan esitellä.Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit