Sisustussairaus

Sisustustylsyys.
Tiedättekö, mikä se on?

Se on sellainen, että haluaisit laittaa, ideoida ja uudistaa, mutta yhtään ei ole virtaa eikä ideoita. Jälkioireina tulee myös ärsytys, väsymys ja ähky.
Sivuoireisiin kuuluvat sinnepäinimurointi, laitaastiatkoneeseen- ja  puhdaspyykkipöydällä-oireet.

Tunnet olosi vetämättömäksi, ärsyyntyneeksi, laiskaksi ja kaikenkaikkiaan vetämättömäksi.
Tuntematta siltikään näistä aikaisemmista kovin huonoa omaatuntoa. Tai ehkä vähän, oikeastaan aika paljon. Mutta, yrität silti olla huomaamatta...


Tiedät, että syksy lähestyy ja sinua nukuttaa aina vaan entistä enemmän. Yöllä, päivällä ja siinä välissä. Kaikenlaiset kesäjutut joutaisivat mielestäsi jo syrjään, syksyn tieltä. Vaikka vielähän on kesää jäljellä...
Lomakin odottaa muutaman viikon päästä.
Onko sinulla ollut samanlaisia oireita?
Ja oletko löytänyt niihin hoitokeinoa?

Jaa se täälläkin, jotta me kaikki vetämättömät unikeot taas piristymme ja elämä alkaa näyttää valoisammalta. :)Peeäs, lähden nyt lenkille katsomaan, josko näkisin pienen auringon pilkahduksen. 

Piristystä päivääsi! ♥

Kommentit

 1. Kyllä, kyllä ja kyllä!! Tekisi mieli siivota kesä pois ja ottaa kaikki uudet syysjutut esille. Tympii, kun kesää ei tullutkaan ja hempeät tekstiilit eivät oikein natsanneet kylmyyteen ja vesisateeseen.
  Ja voi, miten tekisi mieli kaikkea uuttakin! Jotenkin nyt on niin nuhjuista muka taas.
  No, täytyy malttaa mieli. Vielä on kesää jäljellä...

  VastaaPoista
 2. Täällä taas on enemminkin menossa kukkaroa rasittava sisustusvimma. Enemmänkin laittelisin ellei tilipussi rajottaisi luovaa inspiraatiotani. Tänäänkin olen rempannut ja sisustanut aamu varhaisesta ilta myöhään ja nyt onkin kroppa kipeä.

  VastaaPoista
 3. Minä luulen että tylsyys johtui itselläni kesän kylmyydestä, meni jotenkin fiilikset kokonaan vaikka ihan kaikin puolin onnistunut loma onkin takana....mutta kaipaisin sitä lämpöö&aurinkoa....Nyt hiipinyt sellainen syksyfiilis, kynttilöitä ja jotakin pehmoisia torkkupeittoja sohvalle ja hieman inspistä sisustellakin :)

  VastaaPoista
 4. Välillä menee juuri näin...Silloin pitää antaa itselleen aikaa ja kohta tulee varppina niitä ideoita :)

  VastaaPoista
 5. Voi kyllä todellakin ! Mulla on ollut kyseinen tunne koko kesä..liekö syy tuo jatkuva ulkona olo.Sisällä kaikki on miten sattuu :D.Ihanat tyynyt.

  VastaaPoista
 6. onhan noita.. nytkin! Remppa etenee hitaasti ja mitään muuta ei pysty nyt ajattelemaan.. postausaiheetkin on siis aivan nollassa.. Kyllä se aina sitten jostain tulee se into! Yleensä silloin kun ensin vähän rauhassa mietiskelee ja selailee vaikka lehtiä tms. Kun saa olla hetken ihan yksin, niin yleensä itsellä ainakin sitten tulee paremmin idoita ja virtaakin toteutukseen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit