Työhommia sisustaen

Hei Ystävät!
Täällä lomalainen yrittää saada virtaa itseensä huonosti nukutun yön jälkeen... No, jotain piristävääkin on tälle päivälle jo tapahtunut. Aamulla minua heräteltiin pehmeän tassun kosketuksella ja maukuen hellästi. Nouse ylös, Äiti! ♥
Voiko suloisempaa olla. 

Selän jumituksen jälkeen sain varattua vihdoin hieronta-ajan ja jopa sainkin tälle viikolle. Tein itselle terveellisen lounaan... no, otin kyllä jäätelöä sen päälle, mutta ei lasketa sitä.

Kauan kaiteella lojuneet matot saivat lähtöpassit ja kodinhoitohuonekin alkaa näyttää taas huoneelta eikä vaatekasoilta.

Uusista patjoista ja tyynyistäkin ehdin haaveilla, mutta vielä oli hintaa sen verran, että ehkä kunnon hintavertailu täytyy nyt suorittaa.


Tänään aurinko ei paista niin lämpimästi kuin muina päivinä, mutta se ei haittaa. On paljon mukavempi tehdä hommia viileämmällä kelillä.

Tämän päivän projektissa olisi vielä vaatekaappien siivousta, "toimiston" tekeminen johonkin ja aikas paljon muuta... mutta, onneksi on vielä päiviä jäljellä.

Tässäpä teille vähän kuvia meidän piristyneestä eteisaulastamme.

Piristystä päivääsi! ♥Kommentit

  1. Kauniilta näyttää teidän eteisaulassa ja hortensia on ihana, minä en omaani saanut vain pidettyä hengissä kun viimeksi ostin :(

    VastaaPoista
  2. Kaunis hortensia. Tsemppiä siivoiluun!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit