Unelmia ja toimistohommia


Hei taas Ihanuudet!

Täällä on emäntä painanut menemään hikihatussa koko päivän ja jälkikin on sen mukaista.
Vihdoin! Onhan toki montakin kaappia ja paikkaa vielä vailla laittajaansa, mutta suurinpiirtein joka huoneen ilme on näyttämisen arvoinen.

Minua on pitkään jo ärsyttänyt meidän talon toinen pää eli kodinhoitohuone/televisiohuone/kylpyhuone. Ei niinkään niiden olemassaolon vuoksi vaan siisteyden... Tällä kertaa päätin aloittaa siivouksen ihan päinvastaisesti kuin yleensä eli juuri täältä päästä.
On muuten ihan terapeuttista pestä ensimmäisenä vessat ja lajitella kaikki levitetyt pikkutavarat omille paikoilleen. Sitten vasta siivota suurempia kokonaisuuksia muualta talosta. Jonkun tutkimuksen mukaan tekee aivoillekin hyvää siivota eri järjestyksessä kuin tavallisesti.

Pitkään ärsyttänyt asia on myös meidän talouden "kirjanpito." Laskut on kyllä maksettu, mutta vuosien ajan papereita on lojunut mikä missäkin. Tiedän, se ei ole yhtään minun tapaista.
Se mitä olen pari vuotta suunnitellut tekeväni... tein sen kaiken noin kahdessa tunnissa.

Nyt on kaikki paperit mapitettu, lajiteltu ja arkistoitu kukin omaan paikkaansa.
Perheestämme löytyy nykyään myös yrittäjä, joten pieni "toimisto" oli paikallaan.

Tosin, toimistoa ei kuulemma tarvita. Ihan jo meinasi väärinkäsityksiä tulla, kun toinen puhui aidasta ja toinen seipäästä. Ja jos minun "sihteerinä" pitää tietää missä joku paperi sijaitsee, kyllä. Tarvitsemme toimiston.

Ja tässä se nyt on!


Toisella puolen emäntä pyykkää ja toisella sihteeri tekee toimistohommia.
Pöydän toisessa päässä on myös tilaa ompelijattarelle.
Kätevää, eikö totta!

Tykkään valtavasti kaikista näistä hommista, mutta joka hommasta tulee tylsää ja ärsyttävää, jos niihin ei ole kunnon tiloja. Jopa pyykinpesusta voi tykätä, jos tavarat on aseteltu kauniisti.
Tähän muutokseen ei hankittu mitään uutta. Vaihdettiin vain järjestystä.


Yksi uusi hankinta tosin on tullut taas tehtyä paikallisen kukkakaupan (Kukkapalvelu T.Rajala) ale-myynnistä. Tämän ostaessa en oikein tiennyt mihin tätä käyttäisin. Tämä idea oli mielessä ja kyllä se aika hyvin siihen sopiikin.
Pysyy pöytä siistinä, kun ei kaikki purnukat ja pikkutavarat ole näkyvillä.

Joskus muulloinhan tätä voi käyttää taas toiseen käyttötarkoitukseen.


Ja täältä sydänovien takaa löytyy meidän pyykinkuivatustila.
Tosin tällä kertaa en edes uskalla raottaa sitä teille... arvaatte varmaan miksi. Projekti etenee...


Kaikenkaikkiaan olen nauttinut näistä lomapäivistä ihan suunnattomasti, kun tiedän että minulla on aikaa ja aikaa. Ihan kaikkea ei ole pakko saada tehtyä tänään tai johonkin kellonaikaan mennessä. Ajatuskin kulkee paremmin.Illan kruunasi vielä PartyLite-kutsut ihanaisten naisten kera! ♥

Kiitos Naiset!


Semmoisia kuulumisia tänne... :)

Entäs sinne?

Kommentit

  1. Siistiä tuli ja toimivuus arjessa varmasti palkitsee! Minulla on täällä vaihteeksi tapetointihommat menneillään. Toivon saavani ne tänään valmiiksi, sillä koti tarvitsee jo totisesti imuria:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit