Calle Aukusti

Ja tottakai myös, oma päätähtemme on aika päästä blogiin oikein useammalla kuvalla... :)

Tässä on silmäterämme Calle Aukusti, lempinimeltään Martti. Jostain syystä kun Callea ärsyttää, tuppaamme kutsumaan häntä Martiksi, vaikka se ei johdakaan keneenkään ihmiseen. Se vain sopii hänelle sillä hetkellä kutsumanimeksi.


 
  Calle Aukusti täytti 4-vuotta syyskuussa ja tottakai juhlistimme hänen päiväänsä mummujen, papan ja serkkujen kera... ja olihan mukana myös täti. :) Huomatkaa hänen hieno rusettinsa!
Lahjaksi tuli tietenkin herkkuja, kalaa ja ihania itsetehtyjä leikkipalloja, leikkihiiri ja kauniita kortteja serkuilta. :)

Tässäkin kuvassa Calle tykkää makoilla kynnyksellä. Se on tosin ainoa kunnon kynnys talossamme. Aikaisemmin asuimme vanhassa talossa, missä oli kunnon kynnykset. Ne olivat Callen lempipaikkoja.
 
Tässä hän odottelee ulospääsyä. :) Calle käy ulkona narussa. Takaterassilla on naru, minkä avulla Calle pääsee terassille ja maahan tuoksuttelemaan raitista ilmaa. Valjaat Calle on aina antanut laittaa todella hyvin.

 
Joskus Callen voi löytää kaapista... tässä olen bongannut hänet pyykkikorista...

 
Calle on oikea sylivauva! Hän tykkää kovasti istua sylissä ja useimmiten juurikin tässä istuma-asennossa, ihankuin ihmislapset. :)

 
Moni on kysynyt, onko Calle rotukissa... kyllä hän on, ainakin omasta mielestään... varsinkin aatelinen. :) Ihan maatiaiskissa on angoralla varustettuna. Väri tummanruskean ja mustan sekoitus, riippuen vuodenajasta ja valosta mistä päin katsoo. Calle on kookas ja ulkokuori pettää... pestessä selviää, että eihän se niin paksu ollutkaan... :)
Calle tykkää olla siellä missä mekin ja osaa ottaa paikkansa ja huomionsa. Öisin hän nukkuu makuuhuoneen lattialla ja yleensä aamuyön tunteina hänelle on tehtävä tilaa meidän tyynyjen väliin. Siinä on sitten kiva köllöttää ja pitää tassua jommankumman olkapään päällä.
 
Callella on luonteenpiirteet aivan kuin ihmisellä ja koko tunneskaala tunnetaan.
 
Ihania Kissanpäiviä kaikille kissaystäville!
 
-Anne ja Calle Aukusti-

Kommentit

  1. Kyllä tuo sun kisus on ku suora kopio mun kissasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Olen kuullut monelta samaa. Sielunveljiä tai -sisaria siis löytyy. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit