Joulu lähestyy...

 Serafiinilta on tullut taas ihania uutuuksia...

Eivätkö nämä ihanat jouluhiiret olekin suloisia? Mietippä ne istumassa takan reunalla, pianon päällä, kirjahyllyssä tarkastelemassa joulun alustouhuja ja mikseipä tällainen olisi mukava yllätys eteisessäkin ottamassa ystäviä vastaan! :)

Hiiret ovat mukavan isoja, n. 40cm.Ystävälle olisi mukava antaa joululahjaksi naisellinen kenkäpussi. Harmi, kun kuva on vähän epäselvä. Laitan paremman kuvan, kun saan pussin itselleni. 


Kynttilöitä menee ainakin meillä näin hämärän aikana. Serafiinilta tulivat nyt 8h tuikut eli paloaika tuikuilla on nyt kaksinkertainen!
Tuikut ovat tuoksuttomia.Tämä kaunis lyhty on ollut myynnissä jo aikaisemminkin ja taitaapa se vilahtaa jossakin blogin kuvissakin. Hintakin on edullinen ja kiva lahjaidea itselle tai ystävälle. (Sisä- ja ulkokäyttöön).


Home & Spa-sarjaan on tullut uutuutena myös kylpysuola.  Miten ihana tämä olisikaan saada hemmottelulahjaksi ystävältä ja voisihan sitä hemmotella ystävääkin siinä samalla. 
Home&Spa-sarjaan on tulossa myös lähiviikkoina täyttöpulloja tuoksukimppuihin sekä ihania jouluntuoksuisia huonetuoksuja!


Muistakaahan osallistua arvontaan ja jos haluat järjestää Serafiini-kutsut kotonasi löytyy siihen vielä mahdollisuuksia. Laita viestiä tuleman, niin sovitellaan.

Pienin jouluajatuksin, Anne

Kommentit

Suositut tekstit