Helmiä kodistamme...


Napsin kuvia taas eilen, kun innostuin jälleen kerran muokkaamaan kotimme ilmettä eri muotoon. Tällä kertaa maalaisromanttisempaan tyyliin ja samalla lupasin itselleni (ja mielessäni myös muille), että en vaihda näitä verhoja ainakaan puoleen vuoteen... :)

Löysin nämä ihanaiset verhot Halpa-Hallin ale-korista hintaan 9.90,-/pari ja nämähän ovat aivan ihanat. Kuka on sanonut, että pitsiverhoja pidetään vain kesällä? 

Huomaan kuvista, että minulla on ollut kamerassa jokin väärä säätö päällä, koska ovat hieman sumeita ja harmi sinänsä, kun kuva ei kerro koko totuutta... Tunnelma kotonamme on paljon lämpöisempi kuin kuvista saattaa aistia! :)

Ja huomaatteko, mitä ruokapöydälle on tapahtunut?
Se on lyhentynyt ja kas, näin saimme uuden pöydän ja uutta ilmettä! Ja onhan se kääntynyt näköjään eri suuntaankin.

Ja tässä koko 50 neliötä kokonaisuudessaan!Tässä vielä lähempää olohuoneen puolelta. Pidän kovasti tästä Laulumaan Sara-sarjasta, se sopii hyvin vanhojen huonekalujen kanssa. Syntymäpäivänarsissit kukkivat vielä kauniisti. Vinkkinä: Ne ovat todella pitkäkestoisia leikkokukkia ja säilyvät kauniin näköisenä pitkään.
TV:n edessä Pentikin kynttilälasit. Olen ostanut ne muutama vuosi sitten, niin ikään ale-pöydältä. :)Olohuoneen pöydälle asettelin Serafiinin metallilankatarjottimen, minkä päälle laitoin lasilautasen ja mustan ja valkoisen pilarikynttilän. Kynttilät olen ostanut Jyskistä  2.99,- ja kestävät muuten tosi pitkään. Suosittelen!
Joutilaana olevat helminauhat pääsivät koristamaan tätä ihanaa asetelmaa...


 Sain kotiväeltä syksyn sipuleita ja katsokaapa, miten ihanalta ne näyttävät lasiastioissa! Olen pyöritellyt tuota isompaa lasifiltteriä jo pitkään nurkissa keksimättä sille järkevää käyttötarkoitusta, mutta tässähän se on nyt parhaimmillaan. Pienempi purkki on ihan tavallinen lasipurkki. Somisteeksi laitoin silkkinauhan. Nauhoja olen ostanut Tiimarista... Sipulit kannattaa asetella ilmavasti, pieniä ja isoja sipuleita sekaisin, että jää ilmarakoja.Keittiön hyllykölle ovat löytäneet Serafiinin-sinappipurkki (voi säilyttää muutakin... :) ja kuivatut sienet sekä vanhat lasipullot...


Callekin pääsi päiväuniensa lomasta kuvaan...Serafiinin aterinkorin on ihanan näköinen pöydällä ja siihen voi laittaa aterimet ja servetit kauniisti esille. Mietin, että esim. joulupöydässä tämä olisi tosi kaunis, kun laitamme yleensä isolle saarekkeelle herkut esille...

Vanha lasipurkki sai uuden käyttötarkoituksen...

"Pieni teehetki" löytyy keittiön nurkkauksesta. Irtoteet olen laittanut Prismasta ostettuihin peltipurkkeihin, jakkara ja sokeriastia Serafiinilta, Tee-laatikko Halpa-Hallista...


Eikö olekin söpö sokeriastia!


Ja sen pituinen se... :)
Olihan siinä tarinaa taas kerrakseen.

Ihanaa sunnuntaipäivää!

-Anne-Kommentit

Suositut tekstit