Talvipäivän ihmetyksiä...

Kuten jo aiemmin kirjoitinkin, että jos talvella ei tule lunta tai muuten on mieli maassa, aina voi fiilistellä kuvien avulla. Tänään on kyllä lunta tullut ja taas on niin valkoista ja jouluisen näköistä, mutta tässä teille kuitenkin muutamia otoksia Villa Emman pihamaalta pari viikkoa sitten.


Talovärimme oli alusta asti melko selvä, jokin harmooninen väri mikä sointuu myös maisemaan. Ei "värillisiä" eli ei punaista, sinistä, keltaista eikä sinistä... jäljelle jäi siis ruskea, harmaa ja valkoinen. Kotimme taitaa olla nyt jotain siltä väliltä, harmooninen ja maisemaan sopiva. Etenkin talvimaisemaan!
 Onhan tässä vielä monenlaista puuhastelua ja piha ja portaat odottavat vielä tekijäänsä, mutta mihinkäpä tässä kiire. Onhan sitä koko loppuelämä aikaa!

Talomme ulkovuoren värin sävy on Teknoksen EX2-TM-7412, mutta katsoin tuota netissä olevaa värikarttaa, niin talomme väri on todellisuudessa paljon vaaleampi. Vinkkinä muuten, että kun ostatte ulkomaalin "kokeilupurkkeja" ostakaa sillä samalla maalilla, millä aiotte maalata talonne.
Meille kävi niin, että olin ostanut kokeilupurkin ja vaikka sävymme oli sama, mutta maali eri niin talomme väri on nyt hitusen vaaleampi, kuin alunperin sitä suunniteltiin. 
Mutta, hieno se on silti! 


                                                                 -Anne-

Kommentit

Suositut tekstit