Pihasuunnitelmia

Huomenta vaan!
Eilinen päivä meni terassilla istuen ja puuvärit vinhasti viuhuen... Paperille tuli luonnos jos toinenkin ja tässä nyt jonkinlaista käsitystä tulevasta. Tämähän on kyllä niinkuin olisi lapsi piirtänyt, mutta pääasia, että itse ymmärtää mitä missäkin on. 

Etupihalle kohopenkkejä, nurmialuetta, kiviä ja pihapolkuja ympäri taloa...Takapihalle terassin laajennusta, oleskelualuetta, nurmikkoa, näköestettä, kaarisiltaa metsän siimekseen... Tästä kuvasta ei nyt kyllä vieras ihminen pääse mihinkään käsitykseen, mutta itsellehän tämä on varsin selvä! :D


Ja yksi piirustus vielä oli, mutta se oli niin sekava, että jääkööt se omaan arkistoon. Minusta tässä pihankin suunnittelussa se itselle asioiden hahmottaminen on tärkeää ja mitä mihinkin haluaa. Laittaa sitten vaikka paperille niitä asioita, niin ei tule pettymyksiä jälkeen päin.

Olisihan sitä paljonkin mitä haluaisin mm. kesäkeittiön, pihasaunan, kylpytynnyrin... mutta tärkeimmät ensin ja ylellisyys vasta sitten. 

Olen ottanut tavaksi laittaa koneelle kuvakansioita esim. pihakuvia, johon poimin netistä erilaisia innostavia kuvia ja sitten niistä voi poistaa, kun ajatus muuttuu. Sieltä on kuitenkin helpompi toisellekin näyttää, mitä itse tarkoittaa, niin ei tule väärinymmärryksiä kuvan laadusta. :D

Mutta, tänään riennän taas työnsyrjään ja haaveilut jatkuvat joku toinen päivä. 

Mukavaa, aurinkoista päivää Sinulle!

-Anne-


Kommentit

 1. Pihasuunnittelu on kyllä todella mukavaa hommaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää!
  Aurinkoista päivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että on malttia suunnitella. Minä porskutan aina ispiraation voimalla ja joudun monesti muuttamaan istutuksiani uusien ideoiden alta. Nytkin pää on täynnä uusia ideoita, mutta taitavat jäädä vuoden päähän, sillä on niin monta pihaprojektia tällä hetkellä menossa.

  VastaaPoista
 4. Pihan suunnittelu on kivaa puuhaa :) Justiin tuli iso multakuorma pihalle, pitäis sitä alkaa levittämään ja tasailemaan nurmialueita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit