Juhannuksen jälkeistä elämää

Juhannus, kesän juhla. Hirmuisen odotettu, ruokaa hamstrataan kaapit täyteen maailmanlopun elkein, ostetaan uusi kesämekko, kerätään kukkia, pestään ikkunoita ja mattoja... kaikkialla pitää olla puhdasta, kesäistä ja niiiin ihanaa! :)

No, sitähän me jokainen haluamme, toinen vain tekee tuon saman ennen tai jälkeen Juhannuksen, kukin mahdollisuuksien mukaan ja silti jokaisella on varmasti aivan yhtä mukava Juhannusmieli.

On se tämä ihmisen elämä sitten hassua, kun eletään näiden isojen juhlapyhien väliä kuin viimeistä päivää ja sitten juhlan jälkeen ollaan "kanttuvei," ja yritetään nauttia lomasta. :D
Vanhat perinteet eivät lähde meistä suomalaisista irti kulumallakaan, ehkä nuorempi väki on vähän modernisoinut vain niitä.

No, minä en tosiaan tänä Juhannuksena kääntänyt koko huushollia ympäri, pesin kyllä muutaman ikkunan ja suuremman viikkosiivouksen tein viikkoa aikaisemmin. Nyt vain imuroitiin ja kohenneltiin paikkoja, kerättiin kukkia ja ostin tosiaan se kesämekonkin!

Ja miesväki teki meille upeat saunavastat!

Tämän Juhannuksen sain viettää ihanien ystäviemme parissa, jotka ovat kyllä enemmän perheenjäseniä kuin ystäviä. :)
Tänä Juhannuksena myös sukuumme syntyi uusi pieni prinsessa.
Monenlaista mukavaa asiaa tapahtui...

Ystävälläni oli mukana hyvä kamera ja kuvista huomaa kyllä selkeän laatueron omaan kameraani.
Mutta, tässäpä vähän vilauksia meidän Juhannuksesta!


Mukana joukossa oli myös ystävämme Calle!

Lupsakkaa elämää myös Juhannuksen jälkeen!

-Anne-

Kommentit

 1. Ihanaa tunnelmaa välittyy kuvista... Itsekin olen tuumaillut että Juhannuksesta on tullut hirveää suorittamista. Kasaantunut stressi yritetään keinolla millä hyvänsä purkaa parissa päivässä, hakea onnellisuutta, rentoutta, ihanaa fiilistä... Joku onnistuu, toinen ei. Ja nämä onnettomat tapaturmat mitä sitten sattuu... Voi kun sitä oppisi nauttimaan "tässä ja nyt", löytämään asioista arjen kauneutta... Siinäpä sitä haastetta, ainakin minulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen ajatellut, että moni huhkii aivan hirveästi muutaman päivän vuoksi. Kyllähän ne päivät voisivat olla vaikka heinäkuun joku viikonloppu ja kukaan ei tekisi normaalia kummempaa... ja nuo onnettomuudet ja ihmisten pahoinvointi näkyy aina juhlapyhinä. Se on kamalan surullista.
   Minäkin yritän opetella elämään tässä ja nyt-elämää, mistä voisin nauttia joka päivä. :)

   Poista
 2. Mukavalta kuullosti teidänkin juhannus....pienikin syntyi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korjaan vielä, että pienokainen ei syntynyt meidän perheeseen. :)
   Iloinen asia, mikä jakaa iloista mieltä moneen perheeseen! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit