Meijän kottoo...

Tää ois niinku tehny kaikenlaista hirveesti. Käyny töissä, siivonnut, möpleerannu, suunnitellu, möpleerannu, laittanu takas,miettiny, eikäkö... pyyhkiny pölyjä, möpleerannu... ja ollu oikein tyytyväinen! :)

Niin, tosiaan päivät ovat menneet tiiviisti ensin opiskelujen näytön parissa (työ onnistui hyvin, mutta ainahan sitä pitää jännittää...) ja sitten pääsinkin yllättäin töihin viikonlopuksi harjoittelupaikkaan, mikä oli tosi hienoa! :)

Maanantaina alkoikin sitten ihan omat työt ja nyt on sitten muutaman päivän vapaa heti alkuunsa. Kylläpä tuntuu mukavalta, kun olen painanut 2 viikkoa putkeen ma-su ja ma-su... Tänä aamuna tuntui suorastaan juhlalliselta herätä uusien, puhtaiden petivaatteiden keskeltä ja nauttia kun aamuaurinko paistoi silmiin. Olipa ihana, kun kerrankin heräsin oikeasti levänneenä, vaikkakin virsi "Muurari Rabbi nyt, on matkalle lähtenyt..." soi päässä heti herättyään...
Mistä lie sekin sinne tullut, ei se tosin uutta ole että minulla aamulla virret soi päässä. :D
Ehkä olen aamusta herkimmilläni. :) Ja kauniitahan ne ovat, virret.

No mutta, eilen tosiaan kun tulin töistä niin päätin että nyt Anne siivoaa ja keskittyy siihen hommaan... no, tulihan siinä keskityttyä sitten vähän muuhunkin kuin itse siivoukseen, mutta tulipahan puhasta!
Muutama ikkunakin tuli samalla pestyä, verhot vaihtoivat ikkunaansa, matot lattiaansa, huonekalujakin taisin taas vähän muutella. Mutta, onpa nyt lokosta ja välijää!

Katoppa vaikka!


No sänkyhän pyörähti taas entiselle paikalleen ja siitähän riitti taas illalla ihmetystä... Posti toi Jotexin Ale-myynnistä uudet pussilakanat sekä päiväpeitteen tyynyjen kera ja kaikki vaivaiset 24e! 
Nojatuoli ja valaisin siirtyivät makuuhuoneeseen ja siinähän on nyt sitten mukava istahtaa ja vaikka lukaista päivän lehdet, niin ja yöksihän tuohon nojatuoliin on hirmu kätevää laittaa päiväpeitto, eikä venyttää sitä pitkin lattiaa Callen makuualustana,niinkuin se on tähän asti ollut... yök... en tykkää... niin ja tuossa kuvassa makuuhuone näyttää kyllä niiiin tavalliselta, mutta oikeesti se on kyllä tosi hieno ja romanttinen! :) Huomatkaa möykky jalkopäässä... arvaa kuka?Sisustusteksti sai lisäkoristeita eli kaks syräntä!Taulut odottaa vielä paikkaansa... Toinen äitini maalaama, toinen oma taiteilu.


Ja tässä meidän ruokasali. Pöytä pysyi paikallaan, mutta lipastot vaihtoivat seinäänsä ja puoliaan ja onpa muuten nyt olohuoneessa monta neliötä lissää! Niin ja pari verhoa vaihtui vaaleanpunaiseksi... meillä on muuten nyt joka ikkunassa samanlaiset pitsiräpöstykset, tosin vaan aina eri väriset. :) Yhtään uutta en ole ostanut, mutta aikanaan ale-koreista bongannut...Ja sitte tässä on niinku tää sali.


Ja tässä salin istumaryhmä. :)

Ja sittte vielä muutama sisustuksellinen räpöstys: Niin ja äsken kävin tekemässä lisää löytöjä, joita nyt lähden putiputs-puhdistamaan! ;)

Reipasta iltaa, Ystäväiset!

-Anne-Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit