Oi muistatkos, Emma...


Huh, hah, hei! Onpa ollut semmoisia viikkoja viimeisen kuukauden aikana, että välillä ei ole tiennyt mitä mistäkin ajattelisi, miten menisi eteenpäin vai ottaisinko askeleen taaksepäin. :)  Mukaan on mahtunut surua, mutta myös paljon iloa; hautajaiset, häät, syntymäpäivät, uusia ystäviä, entisiä tuttavia, uusia hetkiä ja vanhojen muistelua...   Välissä on ollut muutama työpäiväkin ja niin sanottu lomakin siinä taisi mennä. Yksi päivä oli varsinaista loman viettoa ystävien seurasta nauttien ja uusia ostoksia tehden kaupungin sykkeessä. Paluu arkeen oli kuitenkin totisinta totta, hautajaisten järjestelyä, häihin valmistautumista, tavaroiden purkamista, mikä mihinkin lajitellaan... mikä on tärkeää ja mikä ei... 

Paljon on ollut itkuakin; ilosta ja surusta. On ollut luopumista ja kaipuuta, mutta myös uutta valoa on ollut näkyvissä, paljonkin.

Kaikella on aikansa ja paikkansa, niin tälläkin. 
Nyt toinen koti on tyhjä, toinen on tavaraa täynnä! :)

Monenlaista nauruakin on riittänyt, miten ihmiset keräävätkin kaikenlaista koteihinsa. Jokainen luo kodin itselleen tärkeistä tavaroista ja asioista, niin minäkin. ;)
 Tässä on vielä muutamia pieniä ilontuojia... Aina iloon ei tarvita niin suuria asioita. 
Tällaisen herkkukassin saimme tuliaisiksi ystäviltämme.


Oman pihan satoa; Kaiken heinikon ja metsikön keskeltä löytyi herkullisia vadelmia. Saimme vadelmia myös ystäviltämme, mutta niistä ei näyttänyt olevan kuvaa... Kiitos ihanat ystävät!

Ja mikä parasta, eilen kun tulin viimeisestä työvuorosta, minua odotti mieheni keittämä sienikeitto!


Mennyt viikonloppu toi mukanaan paljon iloa. Kävimme ystävämme syntymäpäivillä, missä laulu raikasi ja jalat tanssasivat!
Lauantaina olimme ystäviemme kanssa piknikillä mukavassa tapahtumassa, Rautalankamusiikin soidessa taustalla...


Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

Minä vietän nyt kaksi vapaapäivää tavaroita siirrellen ja keskiviikkona palaan taas opintielle.

-Anne-Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit