Säilytysniksejä

Heikunkei!
 En kyllä ymmärrä,kuka täällä käy päivän aikana sotkemassa paikkoja, levittelee tavaroita, jättää likaisia astioita pöydille ja kukatkin näyttää kuihtuvan ihan itsestään...

Se sama kummajainen sotkee myös älyttömästi kaappeja ja laittaa aterinlaatikkoon muruja ja pölyjä hyllyille...

Onko teilläpäin liikkunut tämmöisiä?


Minä olen nyt yrittänyt siivota tämän kummajaisen jälkiä ja samalla olen tyhjennellyt kaappien sisältöjä ja laittanut vaatteita ja kasseja myyntiin Puotiin.

Pari päivää sitten laitoin ison kasan myyntiin ja nyt jo melkein kaikki on toimitettu asiakkaille! :) Helppoa vai mitä!

Huomaan, että kaapistani löytyi aika paljon sellaisia (ihan nättejä) vaatteita, joita olin pitänyt ehkä kerran tai kaksi ja varmaankin jo ostohetkellä empinyt, mutta kun joku oli nopeasti pakko saada. 
Joskus toivoisin, että asuisin lähempänä vaatekauppoja tai ehkä sen tyylisiä vaatekauppoja, mistä pidän. 
Ehkä silloin tulisi tehtyä vähemmän turhia ostoja.


Nyt vaatekaapit ovat ihanan siistit, pölyttömät ja avarat!
Ja siellä ei ole yhtään sellaista vaatetta mistä en pitäisi. Myöskin kaikki "sitten kun"-vaatteet saivat lähteä.Käsilaukut eivät ole tässä mitenkään nätisti, mutta päätin laittaa ne ylähyllyn sijasta alemmas koska en nähnyt, mitä hyllyllä oli... Ja laukut jäivät käyttämättä.


Samassa tohinassa keksin myös yhden pirteän säilytysratkaisun. Yritän syödä nyt kaikenlaisia vitamiineja, ettei flunssa iske (ja näyttää auttavan).
Inhoan yli kaiken pöydällä lojuvia pilleripurkkeja ja siksi päätin laittaa ne kauniisti esille.
Ja koska meillä ei kukaan muu syö näitä, tiedän itse mitä pillereitä on missäkin. ;)Ja tiedättekö, ostin eilen ihka uuden puhelimen jolla pääsee nyt maailman ääriin asti! Sillä ajatuksella, että tämä bloggauskin olisi helpompaa ja nopeampaa. 
Mutta, siitä myöhemmin.

Pirteätä päivää teille ja käykäähän Puodissa ostoksilla!Kommentit

 1. Kivalta ja avaralta näyttää! :) Olen harmitellut kun Puodissa lähtee sun vaatteet niin nopsaan, etten ehdi edes harkita.. monta kivaa juttua on sujahtanut ohi.. No ehkä mulla on omissa kaapeissakin vaihtoehtoja.. pitäis taas vähän karsia. Multa löytyy valitettavan paljon niitä ehkä-vaatteita.. p.s. Käsilaukut on kätevä laittaa s-koukkuihin ;) Pirteää päivää!!

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen oikein yllättynyt, miten vaatteet vaan häviää. :D
  Täytyykin ostaa niitä S-koukkuja. ;)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin tuo "kummajainen" välillä vierailee ja tuntuu sekoittavan paikkoja poissaolessamme :) Huomenna olisi tarkoitus siivota kevätkuntoon varasto ja sisäautotalli....inspiraatio hakusessa vielä :)

  VastaaPoista
 4. Se kummajainen asuu meilla :D Hei tuo pillerin säilytys vinkki oli loistava kiitos! Menenkin tästä heti laittamaan pillerit järjestykseen :D Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. On se hyvä, että kummajaisia asustaa muuallakin kuin meillä... :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit